- הוסף לסימניות
ומי תיקן בפעם הקודמת?כבר פעם שניה
ומי תיקן בפעם הקודמת?כבר פעם שניה
הבנתי שיש מכשירים כשרים חזקים. כמו 4×4 ועוד.. יש עוד מכשיר שעולה יקר קצת והוא סופר חזק, רק שלא זוכר את שמו, אבדוק.מספיק לי סים 1.
מה שחשוב לי :
1. האיכות - שלא ישבר אחרי שנה..
2. גודל (שלא יהיה הרבה יותר מיאנג.. ).
3. מחיר - לא מידי יקר כמובן.
4. אין לי אינטרנט. אני רוצה את זה לשיחות בלבד.
(אולי גם לאפליקציות שעובדות ללא אינטרנט).
אני בסך הכל מחפשת מכשיר שיהיה קצת יותר טוב מהמכשירים הכשרים שלא מחזיקים מעמד..
הוא צר וארוך, מעצבן במקשים למי שרגיל היה לסמסונג.מה הכי מומלץ? הבנתי שקינג קונג מיני 3 הוא גדול יותר.
לא מכיר את השני - לפחות בשם.האם עדיף את קין 3 של שיומי יותר מ Unihertz Jelly 2 ?
מכיר את זה מקרוב.תודה רבה!!
אדייק את הבקשה, זה לא רק החוזק והאיכות
אלא אחרי שהתרגלתי ליאנג מאד קשה לי לעבוד לפלאפון מקשים.
ולכן אני מחפשת משהו בנוחות של יאנג..
נו!!!!!!!!!!!!!!! סמארטפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מחפש לקנות את הסמארטפון הקטן [3 אינצ'] Jelly 2E עם חסימת 'כשר פלוס', איפה מוכרים [עדיף באזור י-ם] ?צפה בקובץ המצורף 1426879
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //