הסמלים על שולחן העבודה עושים בעיות...

• הוסף לסימניות
לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה ccleaner
ומאז הסמלים על שולחן העבודה נהפכו לכאלה:
צפה בקובץ המצורף 184810
איך מחזירים את המצב לקדמותו?
תודה רבה

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.png
    KB 400 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לחצתי על download
וכתוב לי הודעה "הורדת הקובץ אינה נפוצה והוא עלול להיות מסוכן".
האם להתעלם?
ומה זה הקובץ הזה בעצם?
תודה לך על ההענות, כבר מזמן רציתי להודות לך, אני שמה לב שאתה מאד מזדרז לעזור פה לכולם.
יישר כח!!

• הוסף לסימניות
אז ככה:
הורדתי את הקובץ מהג'מבו מייל והפעלתי אותו.
אישרתי פעמיים את ההודעה שנפתחה לי.
אח"כ ניסיתי להוריד מהדרופבוקס ושוב אותה הודעה כנ"ל. לחצתי על שמור והגיעה הודעה 'אל תגיד שלא הוזהרת" משהו כזה.
ואני לוחצת על 'שמור בכל מקרה' וכלום לא זז...
מה אני עושה עכשיו?
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
בג'מבו יש שני קבצים.
לא צריך את הדרופבוקס.
את מה שהורדת מהג'מבו יש להפעיל את שני הקבצים ששם.

• הוסף לסימניות
הבעיה נפתרה.
תודה רבה רבה
אין לי מילים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה