צילום אמנותי הסנדלר לא הולך יחף

• הוסף לסימניות
בין כל הלקוחות גם לנועה שלי מגיע....צפה בקובץ המצורף 2047820צפה בקובץ המצורף 2047822צפה בקובץ המצורף 2047821
0504168336א.jpg
0504168336 ב.jpg
0504168336 ג.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ואייי
איזו בובתית שהיא.
תפיסות יפות ואיכותיות.
תמונות של פאן,
והמון יופי.

• הוסף לסימניות
למה רק לי זה לא עובד:(

אני גם רוצה לראות:)
ממליצה לך לערוך ולשים את זה בגדול.

• הוסף לסימניות
אולי תעזרי לי??...
כל פעם שאני מעלה הוא מצרף לי כקובץ ולא רואים את התמונות?

• הוסף לסימניות
יאא איזה מותקקקק
היה שווה:)
אהבתי את הלבן!!!
הזווית האחרונה 100!!!

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות~
התמונה האחרונה פשוט וואו
אלופה!!

• הוסף לסימניות
משגע ומרחיב את הלב!

• הוסף לסימניות
וואי זה היה חובה לתעד את הבובה הזו
תמונות מושלמות ונקיותתת
עם איזו עדשה צילמת?

• הוסף לסימניות
יה איזה בונבונה
תמונות דבש! אלופה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוי איזה בובה
תפיסות מתוקות

• הוסף לסימניות
איזה גיל מתוק
תיעדת את זה מושלם
רך ונקי וכ"כ תואם גיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה