הסנדלר מנסה לתפור לעצמו סנדלים

• הוסף לסימניות
היה נראה לי שהגיע הזמן לייצר משהו לעצמי,
בין פרוייקט לעבודה עלתה פתאום השראה וגנבתי שעתיים לבניית לוגו ואנימציה.
חווד"תכם...

קבצים מצורפים

• לוגו 2_2.mp4
    1.4 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מהמם!! רק שההתחלה קצת מהירה מדי:)

• הוסף לסימניות
להפך ההתחלה איטית מידי. :)
לדעתי צריך למהר טיפה את ההתחלה אבל שלא יהיה מידי מהר שיספיקו לקרוא.
ומאד יפה!!!
משהו חסר לי ועדין לא הצלחתי להגיע לדבר שחסר לי.

• הוסף לסימניות
מהמם.
אבל חסר בסוף איזה משפט מחץ מבריק שידגיש את הייחודיות שלך. או כמה טיזרים קטנים מעבודות שעשית.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
לדעתי המהירות מעולה, רק הרווח בין שתי המשפטים, צריך להיות קצר יותר

• הוסף לסימניות
מקסים,
תחליפי את הפונט של האנגלית.
יש ספוילר בגרסה אנגלית, זה די קופץ בעין.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון ואת העיצוב הנקי! :)
הקצב בהתחלה באמת קצת איטי....

• הוסף לסימניות
אני משער שהכיתוב בפינה אמור לרדת לא? ולעבור לסוף...?

• הוסף לסימניות
במספר פלאפון רשום 025 במקום 052

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכהלה;1957590:
מהמם.
אבל חסר בסוף איזה משפט מחץ מבריק שידגיש את הייחודיות שלך. או כמה טיזרים קטנים מעבודות שעשית.

נכתב ע"י אונקי;1957585:
להפך ההתחלה איטית מידי. :)
לדעתי צריך למהר טיפה את ההתחלה אבל שלא יהיה מידי מהר שיספיקו לקרוא.
ומאד יפה!!!
משהו חסר לי ועדין לא הצלחתי להגיע לדבר שחסר לי.

תודה, אמהר את המהירות קצת. אני לא חושבת שכדאי להוסיף כאן משהו, זה לא סרט תדמית, זו חתימה שתופיע בסיום סרטים של לקוחות ולכן חייב להיות ממש מינימלי.

נכתב ע"י פופקו;1957875:
אני משער שהכיתוב בפינה אמור לרדת לא? ולעבור לסוף...?

במבט שני, הכיתוב באמת חייב לרדת ולעבור לסוף. תודה.
זה היה בשביל האנשים שאין להם סבלנות להמתין עוד שניה לפרטי התקשרות...

• הוסף לסימניות
מהמם! עריכת סאונד משגעת!
כמו שפופקו אמר, את הכיתוב תעבירי לסוף ותני לו מקום של כבוד באמצע :)
בהתחלה זה לא עניין של למהר- אין סיבה לחכות ככ הרבה זמן בין שוט לשוט

• הוסף לסימניות
מהמם!
דחוף תחליפי את הפונט של ספוילר לפונט דומה ללוגו (הספוילר עושה את זה עתיק ולא עדכני)

ואת פרטי ההתקשרות תשאירי לסוף, מי שלא ירצה לראות לא יראה את זה גם בהתחלה וזה ממש הורס את הקומפוזיציה.

לדעתי מספיק שהלוגו שלך יראה כל פעם על המסך וזה כבר יגרום לו להכרות עם אנשים, אח"כ מי שירצה פרטים יראה את זה יותר בעיון...

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי!
גם הלוגו מעניין וזכיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה