בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור ריהוט שמגדיר מחדש את איכות החיים בבית.
הזמנתי כמה שטויות לבית — מברשות ניקוי, סט מגבות קטנות, איזה גאדג'ט קטן לרכב ועוד כיסוי לטלפון. המשלוח הפתיע אותי לטובה, זה הגיע אחרי בערך שבועיים, הכל ארוז טוב.
האמת? רוב הדברים אחלה לגמרי ביחס למחיר. המגבות היו סבירות, הכיסוי טיפה זול אבל מתאים בול למכשיר, והמוצר לרכב עובד כמו שצריך.
מצד שני, יש שני מוצרים שהגיעו ברמה פחות טובה ממה שחשבתי, ואני שוקל להחזיר אותם. אף פעם לא ניסיתי תהליך החזרה בטמו אז אין לי מושג אם זה קל או מסורבל, או אם בכלל מחזירים כסף במקרה כזה.
אם מישהו התנסה בהחזרות מהם — אשמח לדעת איך זה עובד.
בכללי, די מרוצה מהחוויה, במיוחד בזכות ההנחה עם קופון טמו, אבל תמיד טוב לשמוע טיפים מאחרים.

Reactions: יאיר צ1 //