- הוסף לסימניות
רק התחלנוסוף עצוב!
רק התחלנוסוף עצוב!
לא ידוע לי על תגבור, מי שידוע מוזמן לומר.יש לך צד שהיציאות מהערים החרדיות לא יהיו מלאות בשיירות של אוטובוסים?
לדעתי אין סיכוי שזה לא יקרה
נראה לך לא יהיה שום תגבור???
יום רגיל???
לא באמת!!!
לא מאמין שאתה מאמין לעצמך למה שאתה כותבמי ??????מה??????? על מה אתה מדבר???????? אף חברת תח"צ לא תוציא אוטובוס אחד ללא הוראה ישירה של משרד התחבורה!
במצב הנוכחי לדעתי יש סכנה מחר לנסוע!!!
שמעתי שקווים במו"ע השיגו אישור לתגבור קו 300לא ידוע לי על תגבור, מי שידוע מוזמן לומר.
מקווה שלא יהיה בדיוק הפוך:יש לך צד שהיציאות מהערים החרדיות לא יהיו מלאות בשיירות של אוטובוסים?
לדעתי אין סיכוי שזה לא יקרה
נראה לך לא יהיה שום תגבור???
יום רגיל???
לא באמת!!!
מה דרמטי בהרבה אנשים שיבחרו להישאר בבית כי בוועדה המכינה סמכו על הרצון הטוב של משרד התחבורה , בלי שום מחשבה מה יקרה אם לא....אז מה יהיה????????????
מרגיש רגע לפני דברים דרמטים.........
לא צריך לקטר כל הזמן, כל חילוני שאוטומטית גמול מרגשי הנחיתות העמוקים והאוטואימוניים הללו, מבין מצוין שהרכבת דפקה את החרדים, וכנראה גם שמח בזה.מה דרמטי בהרבה אנשים שיבחרו להישאר בבית כי בוועדה המכינה סמכו על הרצון הטוב של משרד התחבורה , בלי שום מחשבה מה יקרה אם לא....
שצריך מסירות נפשולמה נדמה לי שאתה חי בסרט ולא מודע למציאות הקטסטרופלית הנוכחית? של סיכוי נמוך מאד להגיע
הכנתי למחר את הבנים שלי שנסע הכנו אוכל שתיה מסלול מסודר וברור לדרך. ועכשיו מה אני אומר להם בבוקר??.....
וואי איזה דרמטיותולמה נדמה לי שאתה חי בסרט ולא מודע למציאות הקטסטרופלית הנוכחית? של סיכוי נמוך מאד להגיע
הכנתי למחר את הבנים שלי שנסע הכנו אוכל שתיה מסלול מסודר וברור לדרך. ועכשיו מה אני אומר להם בבוקר??.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים