הסעות מירושלים לבני ברק-

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שיודע על דבר כזה? אני צריכה בבוקר (9:00) וחזור בסביבות 15:00 בערך, ואין לי ענין לפרנס את אגד בסכומים המבהילים שהם גובים. (אין להם חופשי חודשי, והלוך ושוב עולה 30.80 לשני כיוונים.)

נא לשלוח באישי, תודה.

• הוסף לסימניות
היות והנושא חשוב, ולא היתה התייחסות, אני מקפיצה.

תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
מנסיון - גם ההסעות הן לא חינם.
הנקודה היא לא המחיר ואת מי לפרנס אלא משחקי הזמנים.

• הוסף לסימניות
אכן, ברור לי שהסעות הן גם בתשלום. אבל גורם הזמן, המהירות והנוחות משחק פה לא מעט.

• הוסף לסימניות
אגד ודן נוסעים במהירות המירבית המותרת, המחירים של הלוך ושוב אינם גבוהים, התדירות גבוהה במיוחד, המקומות נוחים ביותר, יש שם אפילו הסדר מהדרין למי שרוצֶה/צָה, מה עוד צריכים לעשות כדי שהוא מעלתך יוכל ליסוע בזה ?

• הוסף לסימניות
מה יש כאן להתקיף? אם במקרה יש מישהו שנוסע באותו מסלול ובאותן שעות ממילא, ויוכל לסייע, יהיה שווה לו גם בסכום פעוט יותר... ואפילו רק צד אחד זה כדאי לה... ודאי היה זה מן החכמה לנסות ולשאול כאן!

• הוסף לסימניות
לשאול כן, להתקיף את אגד "הסכומים המבהילים", - לא !!! (אפשר לתקוף את אגד על מליון ואחד דברים אחרים, אבל לא על זה)

• הוסף לסימניות
מיכל, אני צריכה לנסוע לבני ברק כל יום. את רוצה לשלם לי את ההוצאה הזאת? זה יקר מידי. מצטערת. באופן חד פעמי לא הייתי אומרת מילה על 30.80 ש"ח לשני כיוונים, אבל תעשי חשבון לבד, כמה זה יוצא לשבוע, למשל.

ועדין לא קבלתי שום פניה בנושא. יש מישהו שיודע על הסעות שיוצאות כל בוקר בסביבות 8-9???

• הוסף לסימניות
הסעות מירושלים לבני ברק בשעות הבוקר

דרוש מידע בדחיפות!

מישהו יודע על הסעה קבועה, אפילו בתשלום?

נא ליצור קשר באישי. תודה.

• הוסף לסימניות
ירושלמית,

בעניין האוטובוסים אין לי מושג.

ידוע לך שהמעביד אמור לשלם לך נסיעות?

• הוסף לסימניות
ברור שגם המעביד וגם אני מודעים היטב לעניין הזה. אבל אני רוצה להקל מעל עצמי, נסיעה יומיומית, בפרט באוטובוס, אינו דבר קל במיוחד. מסכימה איתי?

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך בהחלט.
לא סובלת אוטובוסים...

• הוסף לסימניות
לידעתי תחבורה ציבורית הכי זולה והכי נוחה:
הכי זולה כי המוניות לוקחת 20 ש"ח ואם מזמינים אותם למקום מסוים זה יכול להיות יותר,
הכי נוחה מוניות וטנדרים למיניהם קופצים בצורה מזעזעת, ואם זה רכב של 14 מקומות אז אלו שיושבים בסוף נושמים בכבדות הכל חנוק שם, השעות שלהם כמעט לא קבועות, אם יש שני נוסעים הם עושים עוד סיבוב בעיר, או שפתאום האוטו מתקלקל כי הוא רואה שאין לו נוסעים ואז הוא מוריד את הנוסעים בכניסה לעיר שגם אם יבוא אוטבוס כל המקומות מלאים.
מה שכן אפשר לעזור, יש יהודים שממילא נוסעים כל יום ברכבם לאותו אזור ולוקחים בסכום פעוט את מי שרוצה אפשר לדבר איתם, וגם אז זה לא קבוע יום הוא מחתן ויום יש לו חופש, צריך לעקוב לראות שכל יום הוא נמצא.

• הוסף לסימניות
ירושמלית יקרה,
אני מבינה שזה משהו חדש שאת נוסעת
מנסיון, מתרגלים... ואפילו בסוף מתאהבים בנסיעות השקטות האלו, שאת לא חייבת לדפוק לאף אחד חשבון אם הגעת בזמן לאוטובוס / אחררת ועכבת אותו ולבסוף גם להנעים את הנסיעה למי שיושב לידך...
תלמדי להנות מכך,,, !
(אגב - תנסי לעבוד על מחשב נייד בדרכים - ניצול זמן מומלץ)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה