הסעות שערי רווחה

• הוסף לסימניות
מביתר להדסה עין כרם.
היום גזרתי מהעיתון את המספר שלהם שהתפרסם ב"שבוע טוב" וכמובן נאבד לי
יש מי שיבדוק ויכתוב לי?
תודה

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אני תמיד מתלבטת מה יותר מודה צלצול או לכתוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אני תמיד מתלבטת מה יותר מודה צלצול או לכתוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
תתקשרו למס' שלהם, יש שם הודעה ברורה עם כל הפרטים, וההרשמה ממוחשבת דרך הטל'.

• הוסף לסימניות
אוף, הם התחילו שאי אפשר להרשם מהלילה ליום למחרת, אבל אז גם אין את הזמנים
מישהו יודע את הזמנים מביתר להדסה, בשעות הבוקר?

• הוסף לסימניות
אוף, הם התחילו שאי אפשר להרשם מהלילה ליום למחרת, אבל אז גם אין את הזמנים
מישהו יודע את הזמנים מביתר להדסה, בשעות הבוקר?
8:30 מביתר, מומלץ להירשם מוקדם, ההסעה מתמלאת בד"כ.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה קרה עם ההסעות אני מנסה להזמין בטלפון והוא לא נותן וכן אתמול הייתי בהדסה בשעה 5 ולא היה שמה הסעה, ורגיל כן היה אני צריך בדחיפות לדעת בשביל הצהרים היום

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה קרה עם ההסעות אני מנסה להזמין בטלפון והוא לא נותן וכן אתמול הייתי בהדסה בשעה 5 ולא היה שמה הסעה, ורגיל כן היה אני צריך בדחיפות לדעת בשביל הצהרים היום
אני גם ניסיתי להתקשר שבוע שעבר ופשוט לא ענו היום התקשרתי אבל הם מסכימים להזמין תור רק שעה לפני הנסיעה
לא הבנתי מה הקשיחות הזאת
ואם לא יהיה בסוף הסעה או מקום, אז אפספס כבר אוטובוס לא הבנתי
נכון שהם לא חייבים לי כלום והם ארגון חסד אבל שירות צריך להיות בסוף מלא אנשים גם תורמים לזה אז שיהיה שירות

• הוסף לסימניות
אני גם ניסיתי להתקשר שבוע שעבר ופשוט לא ענו היום התקשרתי אבל הם מסכימים להזמין תור רק שעה לפני הנסיעה
לא הבנתי מה הקשיחות הזאת
ואם לא יהיה בסוף הסעה או מקום, אז אפספס כבר אוטובוס לא הבנתי
נכון שהם לא חייבים לי כלום והם ארגון חסד אבל שירות צריך להיות בסוף מלא אנשים גם תורמים לזה אז שיהיה שירות
התקנות האלו (כנראה מניסיון) מיועד לעזור לכם,
כדי שאנשים לא יתפסו מראש ואח"כ ישכחו לבטל, ולכם לא יישאר מקום,
לכן הגבילו את ההזמנות רק לפני הנסיעה שאז רק מי שבטוח שרוצה לנסוע מזמין מקום.

מותר לדון לכף זכות גם מי שעושה לך טובה.

• הוסף לסימניות
זה דרישה של הנהג,
בפרט שכיום אין אפשרות לבטל, ולכן הוא רוצה שיזמינו רק שעה קודם כדאי שבטוח תבואו.
אבל זה אכן מרגיז, היה לי פעם שלא רציתי להזמין מוקדם מידי ודחיתי לשעה האחרונה, ונזכרתי מאוחר וכבר לא היה מקום, ולמעשה מה שקרה שמשפחה הזמינה הרבה מקומות מכמה טלפונים ולבסוף לא הגיעה!
הנהג גם הסיר את האפשרות שהיתה בעבר ליצור איתו קשר לצורך דחוף כי כנראה נמאס לו מהטלפונים.
הוא אמר לי שמתכננים להקים מערכת הזמנות חדשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה