- הוסף לסימניות
החליפו ימים ושעות
שעות 11-15
לא פתוח השבוע אחרי צהריים?
החליפו ימים ושעות
שעות 11-15
כןהאם השינוי בשעות הוא רק לחופש?
כן
לתקופת בין הזמנים בלבד
לא
רק 11-15
אני חושבת שעל השבוע שסגור לא מחשבים שבועיים (כך היה בחופשת פסח)ואם אני עובדת בבקרים, וכבר עבר לי שבועיים? ביום שישי רצתי עם 3 הילדים, כי זה היה היום האחרון של השבועיים, ואז ראיתי שסגור... יקנסו אותי?
לא ניתן להרשםאיך ניתן להירשם?
הם אומרים שיש להם יותר מדי מנויים, לכן הם לא יכולים לקבל מנויים חדשים.איזה חוצפה הם אני מתקשר למערכת של הספריה הם אומרים שהמערכת לא יוכלה לקלוט מנוים חדשים
הם טוענים שהמקום צר להכיל הרבה מנויים ולכן לא יכולים לקבל עודהם אומרים שיש להם יותר מדי מנויים, לכן הם לא יכולים לקבל מנויים חדשים.
א. מי זה הם?הם טוענים שהמקום צר להכיל הרבה מנויים ולכן לא יכולים לקבל עוד
זה לא בטיחותי במקום כזה קטן כזה המון ילדים
מתישהוא אמור להפתח עוד ספריות בעיר
שמעתי שספריית פרדס כץ תיפתח מחדש מתישהו בחודשים הקרובים, בתור ספריה עירונית חרדית.מתישהוא אמור להפתח עוד ספריות בעיר
היכן זה ממוקם?שמעתי שספריית פרדס כץ תיפתח מחדש מתישהו בחודשים הקרובים, בתור ספריה עירונית חרדית.
בנתיים רק זאת, שזה הזוי… ממש מעניין על מה הולך תקציב התרבות בבני ברק. ולמה התושבים מקבלים את זה בשתיקה? לי ממש מפריע שאין ספריה עירונית באזור מגוריי.ב. בעיר עצמה יש עוד ספריות באיזורים אחרים או שיש רק את הספריה הזאת?
בבניין המתנ״ס ברחוב אברבנאל.היכן זה ממוקם?
כנראה יש תחומים שונים שהם תחת התקציב של ספריות ואכמ''לבנתיים רק זאת, שזה הזוי… ממש מעניין על מה הולך תקציב התרבות בבני ברק. ולמה התושבים מקבלים את זה בשתיקה? לי ממש מפריע שאין ספריה עירונית באזור מגוריי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים