מידע שימושי הספריה העירונית בב"ב - רח' אברבנאל - מה הן שעות הפתיחה?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום,
אני זקוקה בדחיפות לשעות הפתיחה/טלפון של הספרייה העירונית של ב"ב שממוקמת ברח' אברבנאל.
אין לי אפשרות לחפש ברשת כיוון שאני חסומה.
אשמח לקבלת עזרה!
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הסתדרתי.
תודה לניק: rach

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע פרטים על הספריה הזו.
לא ידעתי שקיימת.
היא בחינם?

• הוסף לסימניות
אילה הספריה ממוקמת במתנ"ס
ובחינם תמורת צ'ק פיקדון, כמו כל ספריה עירונית.

פרטי הספריה:
אברבנאל 60, בני ברק
טלפון 03-6188825
פקס: 03-6165782
שעות פתיחה
ימים א', ה' בין השעות 9:00 - 12:00 ובין השעות 16:00 - 20:00
ימים ב', ג' בין השעות 16:00 - 19:00

אגב, הספריה קיימת שנים רבות...

• הוסף לסימניות
תודה.

יש גם ספרי ילדים?

זאת ספריה חרדית?
רוב פעילויות המתנ"ס שם הן לא לחרדים

• הוסף לסימניות
נכון, אבל היום המגמה השתנתה.
יש שם אגף נפרד לספרים חרדים בעיקר לילדים,
והרוב המוחלט של המנויים הם חרדים.

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע על ספריה עירונית בבני ברק עצמה? (אני מתכוונת לא קרית הרצוג ופרדס כץ)
שמעתי משהו שיש בבית בגנו ספריה.. מישהו יודע אולי?

• הוסף לסימניות
ישנה ספריה במתנ"ס שליד גינת באר מרים
בדיוק יש מודעה בבנין שלי אם יעניין אותך אני אבדוק את שאר הפרטים

• הוסף לסימניות
כן, מכירה את הספריה ההיא... :) של משפ' בוגרד.
התכוונתי ספריה יותר שפויה, ספרים נקיים, לא כמות של ילדות בצפר שבאות בשעה הבודדת בשבוע שזה פתוח...
פשוט מצחיק שבדיוק בני ברק, העיר שהכי יש ביקוש לספרי קריאה- ואין ספריה עירונית מסודרת... נו נו...

• הוסף לסימניות
ישנה ספריה ברחוב הושע שהיא ממש נקיה ומסודרת ומתופעלת ע"י העירייה,אבל כמדומני שכבר אי אפשר להירשם, אך שווה בדיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה