כללי הספריות של ארידי

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להדריך אותי בנוגע לזכויות יוצרים?
הבנתי שהם דורשים כסף עבור כל סמל שלהם שאני משתמשת בו,
אבל האם יש אכיפה?
הם יכולים בכלל לדעת מי קנה ומי לא?
אם אשתמש בקישוט אחד קטן מספריה שלהם
בלי לקנות.
יש לי סיבה לפחד?

• הוסף לסימניות
נו, אביגדור,

תעשה חיפוש בנושא ארידי...

תעלה פה כמה כאן וכאן וכאן...;)

• הוסף לסימניות
חיפוש עושים כשרוצים משהו מספריות ארידי לא סתם שאלות קיטבג. :)

מישהו יכול להדריך אותי בנוגע לזכויות יוצרים? אסור להשתמש אתם בלי לשלם.
אבל האם יש אכיפה? לא נראה לי אבל מה זה משנה?
הם יכולים בכלל לדעת מי קנה ומי לא? וודאי שכן.
יש לי סיבה לפחד? לא

<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
אגב, חיפשתי כאן בחפש.
דיברו על ארידי כל מיני דברים
אבל נראה שאת זה כולם יודעים
כי אף אחד לא שאל.

• הוסף לסימניות
לא דורשים כסף. אין אכיפה. הלכתית אני לא יודע. לפחד יש מהשי"ת.

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי פעם: היצירות לא של ארידי, אלא ישנות שפג תוקף הזכויות שלהם -70 שנה ממות היוצר, לפי החוקים הבינ"ל. - ארידי לוקחים כסף רק על האיסוף של החומר, וזה דבר שלא מקנה זכויות בפרסום היצירה אלא רק בשימוש בתקליטור לא חוקי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדס;83505:
כבר כתבתי פעם: היצירות לא של ארידי, אלא ישנות שפג תוקף הזכויות שלהם -70 שנה ממות היוצר, לפי החוקים הבינ"ל. - ארידי לוקחים כסף רק על האיסוף של החומר, וזה דבר שלא מקנה זכויות בפרסום היצירה אלא רק בשימוש בתקליטור לא חוקי.

יש לך מקור לזה? (כבר שאלתי את זה באשכול אחר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה