איש אופקים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מחפשת מאד מאד את סיפורי ירושלים
יש באלתר מהדורה חדשה של כל הסידרה סיפורי ירושלים של יוכבד סק ס
מחפשת מאד מאד את סיפורי ירושלים
יש באלתר מהדורה חדשה של כל הסידרה סיפורי ירושלים של יוכבד סק ס
בילדותי היו לנו ספרים "בדרכי אבותינו","בעקבות רבותינו" וגם "תורה לתשב"ר" שחרשנו אותם.
הייתי רוצה לרכוש אותם שגם לילדיי תהי' הזכות וההנאה לקוראם.
האם ניתן להשיגם כיום? היכן?
מצטרפת לכל מילה...כמה אני מחפשת את הספרים האלו
עד היום אני זוכרת את הסיפורים משם
הייתי קוראת אותם הלוך ושוב...
ורוצה גם שילדי יקראו אותם
סיפורים כפשוטם בלי הוספות מיותרות
כמדומני שזה היה הסטייפלער זי"ע שאמר שהספרים הללו מוסיפים יראת שמים לילדים.יווו
כמה אני מחפשת את הספרים האלו
עד היום אני זוכרת את הסיפורים משם
הייתי קוראת אותם הלוך ושוב...
ורוצה גם שילדי יקראו אותם
סיפורים כפשוטם בלי הוספות מיותרות
www.alterbooks.co.il
כן, של יאיר וינשטוקהיתה גם סידרה של סיפורים מהמסכתות בגמרא. כרך לכל מסכתא.
לא זוכרת איך קראו לסידרה, הכריכה היתה על רקע לבן.
מכירות?
איך קראו לסדרה שעל הש"ס? רוצה לנסות לחפשה בחנויות.כן, של יאיר וינשטוק
יש אצל ההורים שלי
וגם את שאר הספרים המופיעים באשכול, בגירסאות הראשונות שלהם (בדרכי אבותינו עם כריכה אדומה עתיקה)
![]()
נראה לי אגדות חז"לאיך קראו לסדרה שעל הש"ס? רוצה לנסות לחפשה בחנויות.
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים