הספר החדש של חיים גרינבויים

• הוסף לסימניות
הי
הספר החדש של חיים גרינבויים
משהוא קרא ?
אשמח לשמוע איך הוא
תודה מראש

• הוסף לסימניות
פחות יפה מהקודמים

• הוסף לסימניות
איזה?
טביעת אצבע?
באמת פחות יפה מהקודמים
וממש לא הייתי במתח....
באיזשהו שלב כבר לא היתה לי סבלנות לקרוא

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי המלצה לספר חדש יפה ?
אבל משהו ששווה לבזבז עליו זמן ;)

• הוסף לסימניות
בסוף הספר צריך להחזיק ראש חזק...

מישהו יודע למה תמיד הוא כותב על בוגדים בשב"כ???

• הוסף לסימניות
ספר מדהים !!!

מדהים, מדהים, מדהים.

אני קראתי את צוואה, בתיק שלו לא היה לי זמן, ועכשיו קראתי שוב.

הספר הזה יותר מורכב מהצוואה, אבל הוא עדיין מדהים, והוא שובר שיאים.

אגב הספר כלל לא עוסק בבוגדים בשב"כ, אם כי הפן הזה קיים, והעלילה סובבת גם סובבת סביב זה, אבל הציר הוא בגידה במערך הביון של כמה מדינות במכה אחת.

(לא הייתי כותב את התגובה לו לא קראתי את התגובות לפני)

• הוסף לסימניות
נשארתי בסוף הספר בצ"ע על הרבה שאלות :)

• הוסף לסימניות
ספר מדהים?
ממממ.... ממש לא.

במיוחד שבעיתון כל העלילה היתה הרבה יותר מסובכת (וכנראה גם לא הגיונית, לא עקבתי עד כדי כך-ועובדה שערכו את זה) והספר פשוט היה ברור לכתחילה,
וגם הענין שדמות מרכזית זכורה מספר אחר.

לא, הספר לא עומד בסטנדרטים שהוא הציב לעצמו.

• הוסף לסימניות
משהו יכול לענות לי מה היה במכולה הסודית שהמשיכה לגבות קורבנות?
הכתיבה שלו תמיד יפה ומשובחת אבל ציפיתי ליותר....
הפריע לי השילוב של הדמויות מהספרים הקודמים. זה היה ברור שאיציק פלד לא יהיה בוגד פעם שנייה ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה