- הוסף לסימניות
רשום על זה שזה מ'אור החיים'נכתב ע"י aser;1653567:וואו נשמע מעניין!
איפה משיגים את זה?
רשום על זה שזה מ'אור החיים'נכתב ע"י aser;1653567:וואו נשמע מעניין!
איפה משיגים את זה?
נכתב ע"י גשר המיתרים;1660359:"סיפורים שאוהבים ילדים"
מומלץ מאוד!!
ומה יקרה אם תפתח לזה אשכול חדש?מי יודע איפה אפשר להשיג כיום את הספר המתוק הזה וסיפורים מתוך הלב של אורי במחיר מוזל מנוילנים?
אשמח לקבל את המספר של תמר הורביץ למייל שלי LEAH^%#@ שטרודל גימייל קום תודה רבה רבהתמר הורביץ
היא המחברת
אישה מדהימה!!!!!!
גרה ברח' דברי חיים 1 ביררושלים
אם תרצו אוכל לתת מס' טלפון ..(בפרטי)
יוווווו איזה אשכול ישןאשמח לקבל את המספר של תמר הורביץ למייל שלי LEAH^%#@ שטרודל גימייל קום תודה רבה רבה
גם אני אשמח או שמישהי כאן יודעת איפה אפשר להשיג את הספר המתוק הזה במחיר מוזל.אשמח לקבל את מס' הטלפון של המחברת
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה
קיבלת מידע?גם אני אשמח או שמישהי כאן יודעת איפה אפשר להשיג את הספר המתוק הזה במחיר מוזל.
yefe.co.il
היי, אפשר את המספר טלפון של תמר הורביץ?תמר הורביץ
היא המחברת
אישה מדהימה!!!!!!
גרה ברח' דברי חיים 1 ביררושלים
אם תרצו אוכל לתת מס' טלפון ..(בפרטי)
עדיין רלוונטי?אם אתם מירושלים- ניתן לקנות את הספרים אצל המחברת עצמה ב-100 (אולי 110) ש"ח בלבד
רלוונטיעדיין רלוונטי?
איך אפשר להגיע אליה ולקנות אצלה?רלוונטי
אך המחיר גבוה יותר כיום
ועדיין זול יותר מאשר בחנויות
סליחה על המענה המאוחר-איך אפשר להגיע אליה ולקנות אצלה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים