- הוסף לסימניות
יש למישהו למכור לי יד 2
או לחלופין- מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו?
כי בכל החנויות שהייתי כבר אין להשיג אותו
או לחלופין- מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו?
כי בכל החנויות שהייתי כבר אין להשיג אותו
אני יודעת שהוא יפה...וואייי... ספר ישן אבל יפה. אני ממליץ, אבל אין לי מושג איפה אפשר להשיג אותו אם בכלל...
מאיפה את? ובכמה את מוכרת?יש לי למכור לך....
הספר שיש לי במצב ממש ממש טוב, הוא נקרא פעם אחת ונראה ממש ממש חדש.
מוזמנת---
ניסיתי....ראיתי אותו מתישהו... וואי אבל אין ל מושג איפה... ניסית ביפה נוף פלדהיים?
אני מירושליםמאיפה את? ובכמה את מוכרת?
גם אני מירושלים.אני מירושלים
אני חושבת שהספר נקנה ב 65-70 (אולי מישהו יודע או זוכר את המחיר המדויק?)
הספר נראה ממש ממש חדש.
תגידי את כמה נראה לך לשלם עליו...
אמרו שבעצת רבני הפורום, ובגלל שנוצרו קשרים שאינם קשורים לעבודה, או משהו כזה, והיו הטרדות במייל מבטלים את ההודעות הפרטיות והצגת המיילים עד להודעה חדשה...שלחתי לך...
למה באמת אין הודעות פרטיות? מה קרה עם זה??
תודהאמרו שבעצת רבני הפורום, ובגלל שנוצרו קשרים שאינם קשורים לעבודה, או משהו כזה, והיו הטרדות במייל מבטלים את ההודעות הפרטיות והצגת המיילים עד להודעה חדשה...
הספר נקנה ממך בסופו של דבר?אני מירושלים
אני חושבת שהספר נקנה ב 65-70 (אולי מישהו יודע או זוכר את המחיר המדויק?)
הספר נראה ממש ממש חדש.
תגידי את כמה נראה לך לשלם עליו...
אני מחכה לעדכון...היתה משהי שרצתה,
אבל בגלל הבלאגן של הקורונה עוד לא יצא לנו להפגש...
אני אברר איתה אם היא עדין מעונינת, ואחזור עם תשובה בעז"ה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים