דרוש מידע הספר להי נאאר

מצב
הנושא נעול.
אשמח לשאול בביתר את החלק השני לכמה ימים
אוכל להשאיל בכיף את החלק הראשון לכל המעוניין

גמרתי לקרוא את הספר השני היום- מדהים.
משאיר טעם של עוד.

והיא יודעת באיזה חדר פיאגרו נמצא
לא היה כתוב שפיאגרו נמצא שם עדיין- בעיר האסירים.
הספר האחרון לבינתיים נגמר כשאין עדיין רמז למה שקורה איתו...

אמנם הספר כתוב בצורה מושכת וסוחפת הכתיבה ממש טובה אבל גדולללל
בספר מגולם סצנות של אימה אכזריות עד כדי חולניות
בסיעתא דשמיא

ככה ? באמת?
בדיוק רציתי לקנות
לא בא לי לקרוא דברים מדי אכזריים

בסיעתא דשמיא

ככה ? באמת?
בדיוק רציתי לקנות
לא בא לי לקרוא דברים מדי אכזריים
לא עיניין של מה בא לי, זה מוריד את הרגישות שלנו גם בנושאי קריאה וגם בראיה. אנחנו כאילו מתרגלים לדברים חולניים והנפש כבר פחות מצפצפת למראה/ קריאת דברים אלו.

גם אני אשמח מאוד לשאול את הספר בבני ברק לשבוע....
תודה מראש למי שמוכנה ואם לא אכפת לה לשלוח לי פרטי תקשורת למייל
michalz*ami.org.il

אמנם הספר כתוב בצורה מושכת וסוחפת הכתיבה ממש טובה אבל גדולללל
בספר מגולם סצנות של אימה אכזריות עד כדי חולניות
לא התאפקתי והמשכתי עד סוף הספר וא"א להתעלם שיש בו משהו עוצמתי דווקא המשך הספר סביר
למשהו יש להשעיל את הספר השני באזור ירושלים הר נוף?

לדעתי - לא בטוח שהסופרת תספר לנו מה היה,
היא משמשת כדמות רקע על מנת להעלות תמיהות ולספר קצת על עיר האסירים וחיות הזוהר
רעיונית, אם יארו איננה אין מי שיספר מה עבר עליה
יש את הספר שהיא כתבה לי היא נראת דווקא דמות מרכזית בספר

אגב קצת היה מוזר לי שתמיד אומרים ומספרים על מביאת הגאולה וגם בספר מלכות של שמש ירח ועשן כוכבים מסופר רק עליה ועל פיאגרו כלום נראה כאילו הוא דמות די שולית

יש מידע לגבי הספר הבא? יוצא משהו לסוכות?
אין איזה מייל שאפשר ליצור קשר עם אביגיל גדולד?

יש מידע לגבי הספר הבא? יוצא משהו לסוכות?
אין איזה מייל שאפשר ליצור קשר עם אביגיל גדולד?
יש לה סיפור בלבית(המבשר)
בשם- צלול בדעתו,
אפשר לנסות לשלוח לשם מייל
אולי היא תגיב

וואווו זה אחד הספרים שהכי נהנתי ממנו.
אני חושבת שהיום מאוד קשה למצוא ספרות איכותית ,וכשמצאתי את הספר הזה,התלהבתי.
והמילים שהם משתמשים בהם-דרך סלולה וברכה בה,אבא'לה שבשמים ובכל מקום יועיל ויאפוף בנטלך....
משהו כזה....יש להם משמעות מדהימה!!!!
אם יש למישהו מידע,אשמח לדעת אם יצא ספר חדש לסוכות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה