דרוש מידע הספר להי נאאר

מצב
הנושא נעול.
אני חושב שיש אפשרות שאמא של לינאר היא מביאת הגאולה לשעבר כי אביה הוא מאמץ והיא גם מאד התרגשה לפני החתונה ואמרה שהיא נזכרת בחתונה שלה וגם פיאגרו אמר שהכלה ברחה ועל הבעל הוא לא אמר כלום (כי היא לא רצתה לדעת

אני הבנתי מהספר שמביאת הגאולה לשעבר זה האחות מהתמונה של האחים מראשל(ככה קןראים להם,נכון?)
אבל לדעתי סבתא דוריאן היא מביאת הגאולה הקודמת,כי היא נזכרת בימים שהיא התחתנה
אבל בעלה בכלל לא מוזכר.

היי, אני מודעת לזה שהאשכול הזה ממש ישן... :rolleyes:
ובכל זאת, אני פשוט קראתי את זה עכשיו לאחר שיכנועים רבים, ואני לא מצטערת לשניה!!
נשאבתי פנימה בצורה לא נורמליייייית.
ספר מרתקקקקקקק

ולשאלת השאלות, יש למשהו מושג מה קורה עם הספר הבא 'רזי ניהר'???
או שיש משהו שהצליח להשיג דרך לתקשר עם אביגיל גדולד הסופרת??
יש לי אלף ואחת שאלות שאני חייבת לדעת שיבוא להם בסוף תשובה, כי אם הספר הבא יהיה גם על נאמני הזמן אבל לא לינאר, אני אתאכזב ברמה הזויה!!!!

היי, אני מודעת לזה שהאשכול הזה ממש ישן... :rolleyes:
ובכל זאת, אני פשוט קראתי את זה עכשיו לאחר שיכנועים רבים, ואני לא מצטערת לשניה!!
נשאבתי פנימה בצורה לא נורמליייייית.
ספר מרתקקקקקקק

ולשאלת השאלות, יש למשהו מושג מה קורה עם הספר הבא 'רזי ניהר'???
או שיש משהו שהצליח להשיג דרך לתקשר עם אביגיל גדולד הסופרת??
יש לי אלף ואחת שאלות שאני חייבת לדעת שיבוא להם בסוף תשובה, כי אם הספר הבא יהיה גם על נאמני הזמן אבל לא לינאר, אני אתאכזב ברמה הזויה!!!!
למרות שהאשכול הזה ישן הוא מתעורר מידי פעם לחיים....
אשמח גם לדעת מתי יוצא רזי ניהר- לפי ההשערה שלי נראה לי שזה יצא באזור פסח (הקודמים יצאו בסוכות ובפסח)
אבל אולי יש כאן מישהו שיודע פרטים ולא משער אותם כמוני ;):p

אני שמעתי מהעורכת של לבית שכנראה ואני מדגישה כנראה הוא יוצא לפסח
דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדי!!!
לא עומדים בזה כבר!!!
נ.ב. גם אתם הרגשתם בסוף הספר שהוא נהיה יהודי מידי?

נ.ב. גם אתם הרגשתם בסוף הספר שהוא נהיה יהודי מידי?
כי אז נודע להם על חגים שלפני כן הם לא יכלו בכלל לשמור אותם ובגלל זה גם לא ידעו עליהם.
אם לזה התכוונת.

ועד פסח זה המוווון זמן...
מענין אותי רצח אם היא רואה את החסידים הנלהבים של הספרים שלה... ;):p

קשה לי מאודד להאמין שהוא לא יהיה על לינאר... היא הרי מביאת הגאולה ואני מניחה שזה הכיוון
ואבוי לה אם הוא לא יהיה ארוווווך ארוווווך כאורך ההמתנה!!!

קשה לי מאודד להאמין שהוא לא יהיה על לינאר... היא הרי מביאת הגאולה ואני מניחה שזה הכיוון
הלוואיייייייייי אבל אין כ"כ דרך לדעת... היא יכולה להפתיע פתאום...
ואבוי לה אם הוא לא יהיה ארוווווך ארוווווך כאורך ההמתנה!!!
לגמרי...!

ברור שזה יהיה על לינאר,אין כאן שאלה בכלל.
בספר הראשון הנערה הבהונית מהפונדק של דולי קוראת ללינאר רזי ניהר,
ולספר הבא יקראו רזי ניהר.
חוץ מזה שזו סדרה,ומי סוגר ככה סדרה?
יש מלא דברים לא פתורים- שזה ברור לי לחלוטין שיהיה עוד כמה וכמה ספרים.
והלוואיייייייייייייייייייייייייייייי מהר!!!!!!!וארוךךךךךך!!!

נראה לי....
ככה זכור לי.
היא שואלת את לינאר אם היא רזי ניהר,ולינאר עוד לא יודעת את זה,אז היא עונה לא שלא
ואם היא תראה את רזי ניהר היא תגיד לה שהבהוניות מחפשות אותה
הבהונית אמרה ללינאר שהם צריכים לתת לרזי ניהר מתנה מהירח והכוכבים,משהו כזה...

רחלינה היא אמא שלה.
בתחילת הספר הראשון איסאפל מבטיח לרחלינה שהוא יגדל את לינאר כאילו היא בתו,ומובן שם שהיא אמא שלה.
אבל-עוד לא קראו לה שם והם מקבלים איזה נבואה או משהו כזה על השם לינאר.

נראה לי....
ככה זכור לי.
היא שואלת את לינאר אם היא רזי ניהר,ולינאר עוד לא יודעת את זה,אז היא עונה לא שלא
ואם היא תראה את רזי ניהר היא תגיד לה שהבהוניות מחפשות אותה
הבהונית אמרה ללינאר שהם צריכים לתת לרזי ניהר מתנה מהירח והכוכבים,משהו כזה...
עד כמה שזכור לי הבהונית שאלה אותה אם היא להי נאאר שזהו שמה של לינאר מהנבואה ובשפת הממלכות העתיקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה