הסקייפ לא עובד

• הוסף לסימניות
ברצוני לפתוח חשבון דיגטל בבנק לאומי (הכל דרך המחשב, באפס עמלות).
כדי לפתוח את החשבון, אחרי הכנסת הפרטים והעלאת המסמכים, צריך לדבר עם נציג שלהם בסקייפ ביזנס.
סקייפ רגיל עובד אצלי. אך כאן ניסיתי עם שלשה נציגים והצלחנו להתחבר, כלומר שרואים הוא מצידו ואני מצידי ששנינו מחוברים, אך בלי אפשרות לשמוע או לראות אחד את השני.
נסיתי עם שני מחשבים חדישים, עם הווייפי הביתי ועם ווייפי אלחוטי. ניסיתי גם להשהות את האנטי וירוס. בכל האופנים לא הצלחתי לראות או לשמוע.
מה יכול להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
הסקייפ הוא בתוך הדפדפן או בתוכנה עצמה ?

• הוסף לסימניות
אני לא מבין בדיוק את השאלה.
הייתי צריך להוריד פלג בשם LWAPlugin32BitInstaller .
ואז נפתחה לי תיבה, שם צריך ללחוץ על משהו ואז נפתח תיבה של הסקייפ.

• הוסף לסימניות
אוקיי, אתה עובד עם סינון?
ניסית בדפדפן אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2139483:
אוקיי, אתה עובד עם סינון?
ניסית בדפדפן אחר?
ניסיתי עם נקודה חמה של סמארטפון שלא אמור להיות חסום לדבר כזה.
ניסיתי עם דפדפן כרום ואקספלוור

• הוסף לסימניות
אני מציע שתפנה לתמיכה הטכנית של לאומי, מניח שהם נתקלו בתקלה לא פעם.

• הוסף לסימניות
אין להם מה לעזור
ניסיתי עם שלשה נציגים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה