- הוסף לסימניות
הסקייפ החליט שהדיסק שלו מלא או משו.
צפה בקובץ המצורף 89147
הוא לא מסכים להתחבר. מישו יודע מה הסיפור שלו?
צפה בקובץ המצורף 89147
הוא לא מסכים להתחבר. מישו יודע מה הסיפור שלו?
מצאתי רק אשכול אחד, והוא לא סייע לי. יש לי מקום בכל הכוננים.נכתב ע"י trew;547677:חפש בפורום חומרה ורשתות כבר דנו בבעיה
ניסיתי, לא מתחבר.נכתב ע"י start;547681:היתה לי הבעיה בעבר
אם אני זוכרת נכון, ניסיתי להכנס לשם של מנוי אחר עם ססמא אחרת (משהו שהיה לי מהעבודה) ואח"כ יצאתי ונכנסתי שוב למנוי הקבוע וזה נקלט.
נכתב ע"י start;548298:נסי להסיר את הסקייפ ולהתקין סקייפ בגרסה החדשה
מותקנת.נכתב ע"י לוג;548302:אתה משתמש בתוכנה ניידת או מותקנת אצלך?
הום.נכתב ע"י DVD COAN;548320:הבעיה נובעת לא מהמשתמש עצמו אלא מרשת הסקייפ
הפתרון הפשוט להתקין על מחשב אחר לא באותה רשת
ולהתחבר בפרופיל הזה משם
אחרי שיתחבר תתנתקו ותתחברו מאפה שאתם רוצים
יואו, אתה פשוט הוכחה לצדקת דברי חז"ל על ניצוץ רוה"ק הנזרקת בהורים בעת קריאת השם...נכתב ע"י מעצב(ן);548448:יואוווווו
סוף סוף!!!
איך היינו במתח מכל הסיפור...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים