דרוש מידע הסקר! משפחה גדולה?? כנסו והצביעו! איך אתם מתחלקים בהוצאות אירועים משפחתיים??

• הוסף לסימניות
זה מאוד משנה מה סוג האירוע.
אם מדובר באירוח ובאמת משלמים פר נפש, זה שונה לגמרי מאשר ערב לביבות.
השאלה גם מה מטרת האירוע.
אם זה בשביל הנאת המשתתפים אז זה יותר נוטה שכ"א ישלם כמה שנהנה, אבל אם זה 'לכבוד' מישהו, זה פחות משנה כמה קילו פשטידה צרכה כל משפחה.

• הוסף לסימניות
מאוד הגיוני לדעתי שהזוגות שמימנו להם שבע ברכות יממנו גם הם את השבע ברכות הבאים
לדעתי זה המפתח לדיון
ולא ראיתי שמישהו דיבר על זה
בתור אח בכור למשפחה גדולה בה
כשאני התחתנתי וכשנולדו הילדים
לא קיבלתי שום מתנה מהם
כי כולם היו קטנים
וכעת אני רק משלם ומשלם, ובכיף ובשמחה ורק לשמחות
אבל לבוא ולבקש ממני יותר מהם כי לי יש יותר פיות?
( לא שאחי ואחותי העלו את הנושא
אני רק מביא פה את הצד השני של האח הגדול)

• הוסף לסימניות
לדעתי זה המפתח לדיון
ולא ראיתי שמישהו דיבר על זה
בתור אח בכור למשפחה גדולה בה
כשאני התחתנתי וכשנולדו הילדים
לא קיבלתי שום מתנה מהם
כי כולם היו קטנים
וכעת אני רק משלם ומשלם, ובכיף ובשמחה ורק לשמחות
אבל לבוא ולבקש ממני יותר מהם כי לי יש יותר פיות?
( לא שאחי ואחותי העלו את הנושא
אני רק מביא פה את הצד השני של האח הגדול)
אני חושבת שזה לגמרי ההפיך
שהגדולים באים הכי בטוב...
כי תמיד שיש להם ארוע אז הם ראשונים לכל דבר אז יותר מיתרגשים ולכן גם יותר מביאים מתנות ומפנקים
כך לגבי המשך החיים שיולדים אז להם יש הכי עזרה.....
הילדים הקטנים הם אילה שהכי סובלים כביכול
כי הם מביאים הכי המון והם הכי עוזרים אבל בפועל בהמשך החיים אחרי החתונה אין להם עזרה ,ושוכחים אותם גם במתנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה