הסרטה בבור

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום עם הרים ובורות באזור ב"ב והסביבה -שאפשר להסריט שם
תודה,

• הוסף לסימניות
משהו אולי שמע ראה או מכיר?יעזור לי מאד דחוף לימים הקרובים.

• הוסף לסימניות
ברחוב שלי אהרון דב עדיין יש בלאגן ובורות

• הוסף לסימניות
עוד מעט ארד למטה ואבדוק.
זהו רחוב עם סיבוב ועיקר הבלאגן לפני הסבוב, ואני גרה אחרי הסיבוב.

• הוסף לסימניות
ואוו אני מקווה שאני לא מטריחה מידי , בכל אופן תודה עוזר לי מאד!!

• הוסף לסימניות
המדרכות עדיין לא מכוסות, כלומר: כל המדרכה חול, ובלאגן ולכלוך.
אבל, את הבור הם כבר כיסו (לשמחתי לא לשמחתך.)
מקווה שתמצאי במקום אחר, סיבוב מהיר בעיר ימצא לך בוודאי יותר מאופציה אחת.

• הוסף לסימניות
אולי משהו מכיר עוד מקום זה דחוף לנו מאד!!!

• הוסף לסימניות
אולי ''הר הברוגז'' ברח' שמעיה,
או אולי בסוף רח' חזו''א ליד גבול ר''ג

• הוסף לסימניות
לצערי, אבל, לשמחתך, שמחתי היתה מוקדמת מידי, עכשיו העבודות המשיכו והם הגיעו ממש ליד ביתי, היום בבוקר התחילו לחפור בורות בהמשך רחוב אהרון דב.
בד"כ תוך מקסימום יומיים, אולי אפילו פחות הבורות כבר מכוסים, כי מסוכן להשאיר בורות פתוחים בעיר עם ילדים.

• הוסף לסימניות
מברור מעמיק שלי מתברר שהחפירות יערכו אי"ה מחר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;770104:
מברור מעמיק שלי מתברר שהחפירות יערכו אי"ה מחר!

כל הכבוד!!אין מילים!! תציצי מהחלון ...

• הוסף לסימניות
בעז"ה נציץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה