הסרטה של ארמון מבפנים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת הסרטה איכותית של ארמון שהמצלמה עוברת במסדרון
או משהו בסגנון.. העיקש שיראו את הארמון מבפנים ,טרקלין חדרים וכד'..
ראיתי משהו כזה בסרט איסתהר
אשמח לקבל בחינם או בתשלום ממי שיש לה

(זה לצורך פרטי)

• הוסף לסימניות
כתבי לי מייל, אשלח לך בג'מבו

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
יש לעוד מישהי להעלות אני צריכה כמה סגנונות

• הוסף לסימניות
איכות קצת פחות גבוהה, אבל גם טובה.

קבצים מצורפים

• Visit Windsor Castle Official Video [VDownloader].mp4
    22.2 MB · צפיות: 355
  • Sky Castle 3D Graphics Demo for Android [VDownloader].mp4
    32.5 MB · צפיות: 338
  • הוסף לסימניות
וואהוו איזה נדיבות תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
בכיף :)

• הוסף לסימניות
dvori 10 - תודה ענקית!!!!
תוכלי בבקשה להעלות גם את שני הסרטונים הנוספים לג'מבו? פשוט אני לא מצליחה להוריד אותם...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד על הסרט איסתהר.
תודה!
סרט מקצועי או חובבני?

• הוסף לסימניות
הקובץ הימני הוא של טירת וינדזור, טירה המשמשת למגורי בית המלוכה האנגלי.
אבל הקובץ השמאלי עושה רושם של משהו שמיועד לעבודה זרה: לא רק בגלל הפסלים, גם העובדה שהמבנה כולו ריק. יש למישהו מידע בענין? הקובץ נקרא "sky castle". כדאי לברר, כי בכך תלוי אפשרות המשך הצגת הקובץ כאן.

• הוסף לסימניות
כתוב שם שזה קשור לאנדרואיד (המפעילה מערכות הפעלה של פלאפונים)
וזה גם הפסל שעומד שם.
את הקטעים עם הפסל הקפצתי...

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו סרט אנימצי'ה
לי אישית הפסל לא נראה חתוך / גזור שהדביקו בסרט, זה נראה שכל הסרט הופק "לכבודו" העלוב של הפסל.
מה גם שהסרט נראה בעליל דמיוני ווירטואלי - כמו אי הצף על העננים וכד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה