דרוש מידע הסרטים של טלי אברהמי לחסומות

מצב
הנושא נעול.
רק לי שנסיתי לשלוח להם הודעה על זה שאני חסומה קפצה הודעת פישינג?
או שזה קרה לעוד כמה?

לטלי אברהמי גם יש השכרת דיסקים אונקיים?

@basis20 אם אני רוצה להצטרף ויש לך עדיין אחד פנוי איך אני משלמת לך?

קבלתי עכשיו מייל מהמשרד שאין אפשרות לשלוח גישה למס' מיילים כי הצפייה היא משפחתית בלבד.

קבלתי עכשיו מייל מהמשרד שאין אפשרות לשלוח גישה למס' מיילים כי הצפייה היא משפחתית בלבד.
ההגיון אומר שאין להם כח להתעסק עם יחידנים ולכן עושים חבילה של 6 שיתארגנו לבד.
אין הגיון לפסול את אלו שהם לבד או רק 2

יש כמה אפשרויות
או דרך שיתוף מסך או פשוט לפתוח מייל שיקבל את ההרשאת גישה ולשתף את הססמא שלו ל ששיה
רציתי להצטרף אבל בסוף לא יכולה היום
אשמח מאד למחר בערב
תעדכנו...

תכל'ס,
מישהי הצילחה לראות???

אסור כתוב בפרוש שזה רק למשפחות גרעיניות
חבילות משפחתיות הן עד 6 צופות בלבד - (פרוט עלות צופה 7 ומעלה בתחתית המייל)
ציטוט מהמייל
עד 6 צופות
חבילה משפחתית יש גם בבוגראנץ ולא נראה לי שזה רק מהמשפחה...
כמובן שיש מצידנו הקפדה על מספר הצופות! הקפדה חמורה!!

שילמנו לפני יותר משעה וחצי ולא קיבלנו עדין קישור
משהי יודעת מה אפשר לעשות?????

גם לי הם לא עונים שם כנראה יש להם עומס
אצל דינה פרלשטיין הכל הרבה יותר פשוט
הבעיה שאת הסרטים שלה כבר ראינו והם ישנים ואת החדשים היא לא נותנת....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה