דרוש מידע הסרטים של טלי אברהמי לחסומות

מצב
הנושא נעול.
גם לא קיבלתי את הקבלה אז כנראה שאין עם מי לדבר
אני קבלתי את הקבלה מס' שעות לאחר הרכישה.
אך את הקישור קבלתי תוך כמה דק'...

נערך לאחרונה ב:
שילמתי על הסרט דרך אינטרנט פתוח,
אבל לראות אני לא רוצה משם,
אז זה נקרא קבלה?
לא היית צריכה לשלם דרך קישור של חסומות זה בעיה נראה לי את יכולה לראות רק דרך אינטרנט פתוח או שישנו לך את זה התמיכה שלהם

בואו נעשה סדר:
לא נטפרי: רוכשים דרך האתר ומקבלים אפשרות צפייה דרך האתר הייעודי.
נטפרי: רוכשים דרך קישור מיוחד (שכרגע חסום בגלישה דרך נטפרי) שנשלח במייל את הסרט המבוקש, ואת הקבלה שמקבלים במייל מעבירים למייל שממנו הגיע ההודעה. ואז מקבלים קישור לצפיה בגוגל דרייב.
לכל בעיה (לדוגמא רכישה לצפיה באתר (לא נטפרי ושינוי לצפיה דרך נטפרי )- יש מייל שירות לקוחות שמשתדלים לענות לכלל הפניות.
בהצלחה!

אפשר להצטרף כמה בודדות ולהפעיל ממחשבים שונים?
כי אני אחת, לבד בבית :)
ורוצה להנות....

אני מקווה בשבילך שכן
אתמול גם ישבנו חיכינו כבר הזמנו אוכל.. אבל לא שלחו ולא ענו... אז בסוף יצא ערב בנות של דיבורים ואוכל ובלי סרט =\\
קיווינו שאולי היום נראה את הסרט אבל גם לא!!
מההההההההההה גם היום לא קיבלת עדין קישור לסרט

דרושה מתנדבת עם חסימה של רימון ומטה לגביית תשלום עבור החסומות.. עמלה נאה בצידה :)
חפשו משהי שתעשה את זה.
אני עם אתרוג ואין לי בעיה מי שרוצה בכייף שתיצור איתי קשר.
EFRAT0499 וכו'

מההההההההההה גם היום לא קיבלת עדין קישור לסרט
בבוקר היא שלחה שוב קישור בדיקה שלא עבד לאחר מכן (אחרי כמה שעות) שוב שלחה לי קישור אחר שכן עבד
התלהבתי סוף סוף עובד, שלחתי לה שהקישור ניסיון עובד ושתשלח לי רק את הסרט שעליו שילמתי.... מאז אין עונה ועברו מאז יותר מ4 שעות...

אווווווף גם אני מחכה:(
אותו סיפור. שילמתי אתמול, קיבלתי קישור הבוקר הפעלתי לשניה כדי לראות שעובד, והשארתי פתוח
ועכשיו כלום
אווווווווווףףףףףףףף

מעניין
קיבלתי גם קישורים שלא עבדו אבל בשירות לקוחות ענו לי שוב ושב יחסית מהר ושירות מעולה!
ועכשיו יש לי קישור שעבד וגם עכשיו עדיין עובד באיכות גבוהה .

מהמם אז היה לך מזל כנראה יש להם עומס מטורף אבל עדיין הייתי מצפה ליותר שירות
כנראה כולם רוצות לראות סרטים כמוני
בתקופה הקודמת שיכלו לקנות אצלה סרטים היה לה שירות מדהים
עכשיו זה גם נראה שנטפרי מקשים עליה

אבל עדיין מחכה כבר לראות תסרט במיוחד אחרי ששילמתי

מהמם אז היה לך מזל כנראה יש להם עומס מטורף אבל עדיין הייתי מצפה ליותר שירות
כנראה כולם רוצות לראות סרטים כמוני
בתקופה הקודמת שיכלו לקנות אצלה סרטים היה לה שירות מדהים
עכשיו זה גם נראה שנטפרי מקשים עליה

אבל עדיין מחכה כבר לראות תסרט במיוחד אחרי ששילמתי
שילמנו אתמול וחיכינו כמו ילדים טובים שהסרט יגיע...
רק ב 12 בלילה משהי כתבה כאן שצריך לשלוח את הקבלה כדי לקבל את הקישור....
שלחנו בלילה וקיבלנו היום באיזור 10 בבוקר.
הקישור הרביעי עבד ...

זה לא לעינין אנחנו כבר שעתים יושבות ליד המחשב ומחכות לקישור
ש משהי אולי שכבר התנסתה בזה?
קבלתם תגובה בסוף?
אנחנו עם אותו סיפור הערב מעל שעתיים מחכות למייל, שלמנו כבר......

עריכה
בדקתי שוב את הקישור הראשון שנשלח אלי והוא עובד מצויין,
כנראה סדרו את הבעיה.

נערך לאחרונה ב:
זו ההודעה שאני מקבלת מנטפרי:
עקרונות הפתיחה של נטפרי בתקופת הקורונה
עקב מגיפת הקורונה שגורמת לכך שמשפחות מסתגרות בבתיהם או בבידוד וכדומה, קיבלנו פניות רבות ממשתמשים שמבקשים שנקל בקריטריונים הנהוגים כיום בנטפרי בפתיחת אפשרות צפיה בסרטים לנשים, הצגות לילדים וכדו', כדי להפיג את הבדידות או השיעמום.
הצגנו את השאלה בפני הרבנים הגאון הגדול רבי משה הלל הירש שליט"א והגאון רבי שריאל רוזנברג שליט"א והגאון רבי מאיר קסלר שליט"א, והם הביעו את דעתם בצורה נחרצת שאין להקל כלל בגלל המצב, וכי אין ספק שהניסיון הרוחני של מגיפת הקורונה הוא בנושא זה, לפרוץ את גדרות השמירה והסינון הנהוגים תמיד. והגרמה"ה שליט"א אף התבטא בצורה חריפה יותר, ואמר שזה ממש חורבן גדול.
יחד עם כל בית ישראל אנו מתפללים ומקווים כי מגיפת הקורונה תסתיים במהרה. ונזכה לגאולה השלמה במהרה בימינו.
בברכת "ולא יתן המשחית לבוא אל בתיכם לנגוף"...

אני עם אתרוג
שילמתי ונפתח לי מיד לאחר התשלום.
צפינו ונהנינו :)
הקבלה הגיעה לאחר שסיימנו את הצפיה

נטפרי-
יש מישהי שהצליחה לשלם בקלות וקיבלה קישור תקין לצפייה בסרט תוך פרק זמן קצר?
ממליצות?

נטפרי-
יש מישהי שהצליחה לשלם בקלות וקיבלה קישור תקין לצפייה בסרט תוך פרק זמן קצר?
ממליצות?
אני שילמתי דרך מחשב אחר פתוח, תוך כמה דקות קיבלתי את הקישור שעבד לי מעולה במחשב עם נטפרי
צריך להקפיד לעשות לפי ההוראות שהן נותנות, לקנות רק דרך הקישור לחסומות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.