דרוש מידע הסרטת בת מצווה לאחרונה

• הוסף לסימניות
סיכמתי עם מסריטה לבת מצווה סיכמנו על מחיר והכל
יום לפני היא מודיעה שאני צריכה לשלם מונית ושזה יהיה עם אישה בשעה שזה לא רחוק
זה מקובל להגיד יום לפני שאני צריכה לשלם עליה מונית ?
בשעה שהיא מתחילה ולוקחת לא זול בכלל לפי המחירים שבררתי

• הוסף לסימניות
אני מבין מהסיפור שלא חתמתם חוזה על זה.
אבל גם בלי חוזה, לא מקובל בכלל.
אם יש הוצאה נוספת מצד נותן שירות, חובה לסכם עליה בזמן סגירת העסקה.
גם אם לא חתמת איתה חוזה, היא חייבת לסכם איתך את כל הפרטים האלה.

• הוסף לסימניות
לא חתמנו שום חוזה ועוד דיברתי איתה על הענין שאולי אני לוקחת רכב ולא אוכל לקחת אותה
ולא אמרה לי כלום על מונית פתאום יום לפני קובעת עובדה
דברתי איתה בהחלה שאלתי אותה מה כולל המחיר ולא דיברה מילה על מונית עוד היתה נדיבה ואמרה שעד שההסרטות יצאו יפה ואז הצלחתי להוציא ממנה כמה זמן היא חושבת אז אמרה 4 שעות 650 יקר לא?

• הוסף לסימניות
לא חתמנו שום חוזה ועוד דיברתי איתה על הענין שאולי אני לוקחת רכב ולא אוכל לקחת אותה
ולא אמרה לי כלום על מונית פתאום יום לפני קובעת עובדה
דברתי איתה בהחלה שאלתי אותה מה כולל המחיר ולא דיברה מילה על מונית עוד היתה נדיבה ואמרה שעד שההסרטות יצאו יפה ואז הצלחתי להוציא ממנה כמה זמן היא חושבת אז אמרה 4 שעות 650 יקר לא?
4 שעות כולל עריכה ומצגת?

• הוסף לסימניות
לא רק הסרטות בלבד והיא ממש בחיתולים הסריטה אולי 4 פעמים
יש פה אולי למישהי מסריטה אחת לענין לא אכפת לי לשלם אבל שתהיה שווה את המחיר

• הוסף לסימניות
רוצה לדעת מחיר בלי עריכה ועם עריכה וטלפון של אנשים שעשו אצלה
תודה רבה
בעיקרון יכלת לעשות את זה בטלפון אחד אליה
אבל חסכתי לך והתקשרתי אני וזה מה שהיא נתנה לי
היא אחת ממש ברמה-תתקשרי אליה היא תראה לך עבודות ותביני על מה אני מדברת
150 לשעה(לא ערוך סתם הסרטה)
150 לדקה של שיר(עריכה)
מספרים וחוות דעת כמובן תוכלי למצוא אצלה

• הוסף לסימניות
היי 650 שח למתחילה זה לא כל כך נקרא יקר כי לכסות רק את המצלמה יעלה לה 7000 8000 בערך...
אבל!! אם את יכולה לשלם למישהי אז תשלמי כבר למישהי טובה ומקצועית

• הוסף לסימניות
היי 650 שח למתחילה זה לא כל כך נקרא יקר כי לכסות רק את המצלמה יעלה לה 7000 8000 בערך...
אבל!! אם את יכולה לשלם למישהי אז תשלמי כבר למישהי טובה ומקצועית
כיסוי ציוד הוא לא תירוץ.
מתחילים וקחים פחות, עד שהם מתמקצעים ולוקחים יותר, ואז מכסים ציוד.

• הוסף לסימניות
כיסוי ציוד הוא לא תירוץ.
מתחילים וקחים פחות, עד שהם מתמקצעים ולוקחים יותר, ואז מכסים ציוד.
ברור
עכשיו אני רואה שזה בלי עריכה
אז אני חושבת שזה כן די יקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה