- הוסף לסימניות
כמה עולה להזמין מסריטה לנשים-
רק לרקודי נשים, (בערך 3 שעות) כולל עריכה???
רק לרקודי נשים, (בערך 3 שעות) כולל עריכה???
נכתב ע"י msphoto;1386284:בדרך כלל בטווח של 700-1000 לארבע שעות
רוב המסריטים שאני מכיר, מביאים איתם בדרך כלל 2 סולמותנכתב ע"י nomi123;1386298:תודה!!!
ועוד שאלה קטנה-
צלמת וידאו צריכה לדאוג לעצמה לסולם?
או שהיא לקחה מישהו מתחיל סופר-מוכשר, שהצליח להוציא לה חומרים טובים ואיכשהו לערוך אותם בעצמו במהירות הבזק, או שהמושגים שלנו על איכות הם שונים.נכתב ע"י sh12;1386315:יש גם בפחות,
חברתי לקחה מסריט לערב שלם (6-7 שעות)+ עריכה בסיסית מינימלית ב850 ש"ח.
איכות טובה מאד.
אני לא יודעת מה הרמה של כל אחד מאנשי המקצוע,
רק רציתי לציין שיש רף רחב של מחירים.
שתי סולמות כדי שלא יצטרכו לרוץ מהגברים לנשים עם סולם על הכתף..רוב המסריטים שאני מכיר, מביאים איתם בדרך כלל 2 סולמות
אבל צפי להפתעות.
נכתב ע"י nomi123;1386298:תודה!!!
ועוד שאלה קטנה-
צלמת וידאו צריכה לדאוג לעצמה לסולם?
נכתב ע"י מוזיקאית;1386648:אם אפשר אני קופצת על האשכול.
יש מסריטת נשים שאתם ממליצים עליה?(לחתונה כמובן-לריקודים)
תודה מראש לעוזרים!
נכתב ע"י מאהמם;1496679:מבחינת תפקוד לענין וטאקטי 100% אני ממליצה בחום על הניקית "אאססתתרר"
לגבי התוצאות- עדין לא ראיתי מה יצא מההסרטה, אבל תבקשי ממנה לראות דוגמאות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים