הסרטת מסיבת גמר

• הוסף לסימניות
אני אמורה להסריט היום מסיבת גמר, רציתי לשאול אם יש לכם טיפים לתת לי?

תודה!

• הוסף לסימניות
להסריט לאט.

• הוסף לסימניות
להיות ערנית לעבור לתקריב בזמן ולצאת ממנו בשלום בלי פספוסים... אם מסריטים את כל הבמה כשיש משהו חשוב במרכז או בצד זה חבל מאד.
(סליחה על השפה הפשוטה של עורכת וידאו מקצועית אמנם אך בלי ללמוד להסריט)

• הוסף לסימניות
במידה ויש קטעים שחשוב ומעניין לראות את תגובתם של הקהל, לשים לב לצלם תגובות כגון צחוק או בכי.. ולא להתמקד רק על הבמה.

• הוסף לסימניות
תבדקי טוב את המיקום שאת מתמקמת בו, כך שתוכלי להתקרב לכל איזור בבמה....

מישהי הסריטה לי לא מזמן, וכל הקטעים שהתפקיד ראשי עמדה על כמין במה גבוהה הוסתרו ע"י הפרוז'קטורים של התאורה, כי המסרטה עמדה בפינה בסוף.

קבצים מצורפים

• מסך.JPG
    KB 121 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אוי ויי.... מה עשיתם?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליפ;591536:
אוי ויי.... מה עשיתם?!

היא עלתה וירדה כמה פעמים, (ראו אותה מספיק.....) אבל עדיין זה היה מאכזב ולא היה הרבה מה לעשות......

• הוסף לסימניות
אני כבר אחרי:)
ב"ה היה מוצלח, הבטריות לא נגמרו, היה מספיק קלטות, עמדתי באמצע,
ולא הרגשתי שעשיתי פישולים מיוחדים:rolleyes:

• הוסף לסימניות
חשוב מאד לקבל את הטקסט או לדבר עם הבימאית ולהבין מה בעצם הולכים לצלם.
בתשלום נוסף נמצאים גם בחזרה גנרלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה