כללי הסרטת מסך

• הוסף לסימניות
קיימת אפשרות כזאתי בפאוורפוינט, א-ב-ל, אמממ... לא נעים לומר אבל אני ופאוורפוינט קצת ברוגז... מישו מכיר תוכנה או כל דרך שהיא?
מאד יעזור!

• הוסף לסימניות
יש תוכנה חינמית עם הדרכה מפורטת תחפש ביוטיוב יש שם את הסירטון הדרכה ולינק להתקנה

• הוסף לסימניות
מצאתי תוכנה שנראלי זה מה שהתכוונת, תוכנה בשם: bdcamsetup, מוכר? א"כ תוכלו 'להמליץ' לי עליה? פשוט אני מפחד להתקין דברים שאני לא מכיר.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא התקנתי במחשב שלי אבל התקנתי את זה יחד עם חברה במחשב שלה
אני לא יודעת איך קראו לזה
שים לב שכדאי לך להתקין תוכנה שיש לה גם הקלטת סאונד
במקרה הכי גרוע תסיר את ההתקנה

• הוסף לסימניות
אני מפחד:eek:, אולי יכנס לי למחשב וירוס?
לבינתיים מצאתי עוד תוכנה בשם apowerrec, מישו מכיר?

• הוסף לסימניות
בפאואר פוינט זה מאוד פשוט, למה לא בפאואר פוינט?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בתוכנה power director, שהיא בעקרון של עריכת סרטים, אבל יש לה כל מיני תוכנות נלוות שמגיעות איתה כמו עריכת סאונד והקלטת מסך.
היא פשוט מעולה!! מרוצה מאוד!

היא אינה חינמית, אך יש לה גרסת ניסיון ל30 ימים.
אם אתם מרוצים ממנה שווה לקנות!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בתוכנה power director, שהיא בעקרון של עריכת סרטים, אבל יש לה כל מיני תוכנות נלוות שמגיעות איתה כמו עריכת סאונד והקלטת מסך.
היא פשוט מעולה!! מרוצה מאוד!

היא אינה חינמית, אך יש לה גרסת ניסיון ל30 ימים.
אם אתם מרוצים ממנה שווה לקנות!
אם כבר לשלם אז לשלם על צ'יפס...
סתם, אני מחפש משו חינמי.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אבל מישהו כתב שאם לא מרוצים אפשר להסיר את ההתקנה
אני אשמח לשמוע איך מורידים התקנות שהתקנתי במחשב (בטעות)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול

לוח הבקרה - תוכניות ותוכנות - לחיצה על מה שרוצים, הסר התקנה

• הוסף לסימניות
תודה
אבל למה הוא לא מראה לי אותו בין ההתקנות שם

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
לוח הבקרה - תוכניות ותוכנות - לחיצה על מה שרוצים, הסר התקנה
עדיף להסיר עם תוכנה יעודית להסרת תוכנות. לדוגמה "ריבו".

• הוסף לסימניות
תוכנה חינמית?
מאיפה משיגים אותה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Revo Uninstaller Pro 2.0.5 by ArielXD1995.rar
    9.2 MB · צפיות: 72

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה