בקשה הסרט אור למגדל האפור

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חסימה מפורום איש את רעהו
יש למישהו מושג איך אפשר להשיג אותו? לקניה או כל אפשרות אחרת?

• הוסף לסימניות
סרט ממש חמוד יש לי אותו גם...
רק שמאד מוזר לי בעבר ביקשתי פה סרט ממש לפי תומי {כי לא ידעתי שזה אסור} אבל פרוג חסמו לי את החשבון לשבוע ימים, אז מישהו יכול להסביר לי מה מותר לבקש ומה אסור?

• הוסף לסימניות
סרט ממש חמוד יש לי אותו גם...
רק שמאד מוזר לי בעבר ביקשתי פה סרט ממש לפי תומי {כי לא ידעתי שזה אסור} אבל פרוג חסמו לי את החשבון לשבוע ימים, אז מישהו יכול להסביר לי מה מותר לבקש ומה אסור?
יכולה לכתוב בקצרה מה מסופר שם
אני לא זוכרת אם אני מכירה או לא

• הוסף לסימניות
יכולה לכתוב בקצרה מה מסופר שם
סרט באנגלית, על בית יתומות שהיתה שם מדריכה אנטישמית שהתעללה בילדות היהודיות והרעיבה אותן וכו' והיתה ילדה שברחה עם אמא שלה מרוסיה ובסוף התאחדו כל בני המשפחה בשעה טובה.

• הוסף לסימניות
חסימה מפורום איש את רעהו
אני רוצה גם 0527188864M בגימייל

• הוסף לסימניות
סרט באנגלית, על בית יתומות שהיתה שם מדריכה אנטישמית שהתעללה בילדות היהודיות והרעיבה אותן וכו' והיתה ילדה שברחה עם אמא שלה מרוסיה ובסוף התאחדו כל בני המשפחה בשעה טובה.
ניצוץ פמוטי הכסף

• הוסף לסימניות
חסימה מפורום איש את רעהו
רק שאף אחד לא ענה לי על השאלה שלי
ואם כבר כן מותר לשאול לובקש סרטים אשמח לקבל את הסרט של נסיכה זו אני, תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה