הסרט התעוררי

• הוסף לסימניות
מירי, הפרומו מדהים וראוי לשמו. באמת מעורר.
אחר כך צפיתי בסרט על תשב"ר. גם שווה צפיה. פיסת היסטוריה יפהפיה ומרגשת.
תודה
כמובן שהפרומו הוא רק דוגמית לסרט עצמו

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לראות בכלל סרטונים.
זה קשור לדפדפן?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרגע נפתח לי הפרומו.
כנראה הייתי צריכה לחכות לעדכון הפרופיל האישי שלי.

מחכה כבר לראות... עכשיו אני לא יכולה טכנית.

• הוסף לסימניות
אישור ההרשמה נעשה ידנית ולכן לפעמים מתעכב
האמת שאני מופתעת מכמות הנרשמות הגדולה בפחות מ48 שעות
כנראה שפרוג הוא ה- מקום

• הוסף לסימניות
מדהים!!
מרגש ויפה!! עלי והצליחי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אחרי הרישום נחסם- עדין לא נבדק........(נטפרי)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה שהוודעתי דרככם ל'מרכז הבמה' הסרט מפעים ומרגש!

• הוסף לסימניות
היפה בפרומו (וכנראה גם בסרט) שזה אמיתי.
מהכרות אישית, של תלמידות שלי
שהיו אח"כ תלמידות של המורה אסתר המיוחדת .
ככה ממש זה נראה במציאות.

חני

• הוסף לסימניות
הי נרשמתי לאתר המדהים הזה
וגם העלתי תוכנית שהפקתי לאחרונה אני חושבת שזה רעיון מדהים עם פוטנציאל ענק
לכל בעלות התוכניות מזמינה אתכם גם להעלות זה קל ופשוט ללא עלות ואני בטוחה שזה יהיה בעז"ה גם מאד משתלם!!
הנה לינק
https://www.mercaz-habama.com/product/למחר-שיבוא/

• הוסף לסימניות
אתן מגרות אותי :(
חסום לי הכל (אל דאגה, בכוונה!!!)
או שתשלחו לי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> :D
או שאני לא נכנסת יותר, בלי-נדר, לאשכול הזה!!! ;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אתן מגרות אותי :(
או שתשלחו לי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> :D
או שאני לא נכנסת יותר, בלי-נדר, לאשכול הזה!!! ;)
דרך האתר את יכולה לראות זה הרעיון בדיוק, שלא צריך לשלוח למייל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דמעות זורמות לי בלי סוף מהעיניים
יצא לי להכיר מקרוב את הכלה גם אחרי החתונה הן פשוט כאלה במציאות זה לא סרט זה מציאות חיים!!!המסירות נפש שלהן ללימוד התורה אפשר לקנאות בה!!!כמובן שזה הרבה בזכות הצוות המסור שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני כותבת את זה להעלות מודעות, השבוע נתקלתי בשתי מקרים שונים ונקרע הלב!!

בעלי שוחח עם מישהו נחמד בבית הכנסת, רווק מבוגר, שסיפר שהוא לא מבקש מאנשים לבוא אליהם לסעודות לשבת, רק אם מזמינים אותו הוא שמח מאוד מאוד ומגיע. ועכשיו, כך הוא סיפר, כבר כמה חודשים שהוא לא היה אצל אף משפחה לסעודה. הוא פשוט לבד!! 💔💔

ויומייים אחר כך התפרסם בקו חסד כלשהו שיש מישהו שמבקש להתארח לסעודות, אז אם מישהו מוכן להזמין אותו 😢זאת תהיה מצווה גדולה.

נזכרתי בחמותי היקרה שמארחת מדי פעם שכן חביב מהשכונה, ואני לא כל כך שמחתי (ואפילו החמצתי פנים😞) כששמעתי שהוא מגיע לסעודה, והתביישתי כולי.

האם יכול להיות שנרדמנו בשמירה??
איך לא שמנו לב למישהו בודד בבית הכנסת / לחברה מבוגרת שאנחנו מכירים / לשכן, למכר, ואולי אפילו הדוד שקצת נשכח במרוץ החיים.👦👴👩‍👦

בואו נרים את הכפפה, וכל מי שיכול- שיסתכל מסביב, ויזמין מישהו לסעודת שבת, בחיוך, בשמחה!! אפילו אם זה לא הכי טבעי או הכי נעים בפעם הראשונה. אתם תעשו להם את השבת! (אני יודעת שלא לכולם ולא בכל שלב בחיים זה מתאים, כמובן).🍰🍞😊😀

תרימו טלפון עוד היום. לא נשאיר אף יהודי / יהודייה לבד! 💕💜💖💙🤍
ואם אפילו מישהו אחד יקרא מה שכתבתי ויזמין מישהו לסעודה, והיה זה שכרינו!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה