הסרט התעוררי

לידיעת משתמשי אתרוג במסלול יעיל, אם לא נפתח לכם האתר, אתם יכולים להוסיף אותו לרשימת האתרים הנוספים שפתוחים לכם.

הגיגים משלי לאחר שצפיתי בסרט המלא....

בסוף שבוע שעבר השתתפתי בשבת גיבוש מטעם ארגון "מאמינים בדרך". למי שאינו מכיר, זהו ארגון שהוקם בכדי לתת מענה למשפחות חולי הכליות על כל גווניהם [מושתלים, מטופלי דיאליזה, טרומיים וכו'] מהציבור הדתי והחרדי. עד להקמת ארגון זה לא היה מענה כזה לציבור שומרי תו"מ. באם יש מי שמעוניין לקבל פרטים אודות הארגון ופרטי הצטרפות, ניתן לפנות אלי באישי. מיועד לחולים עצמם, להורים, לבני המשפחה והקרובים בכלל. מנסיון, ההצטרפות שווה. הארגון נותן מענה וייעוץ כמו גם פעילויות ושחרור משגרת החולי.

עד כאן לגבי הארגון.

ולסרט עצמו.
ביום ששי התכנסנו הנשים באולם בכדי לצפות בסרט. אני שכבר ראיתי את הפרומו שלו באתר מרכז הבמה חיכיתי לראות את הסרט מכיון שנהניתי מאוד מהפרומו.
מה אומר, הצפיה שלי היתה כאין וכאפס לעומת מה שראיתי. הסרט אותנטי. אמיתי. מגולל את סיפורן האמיתי של גיבורות אמיתיות ושל מורה אחד מורמת מעם שאינה רק מורה. היא אם, מתווך, עו"ס, מטפלת רגשית, דמות חינוכית. הכל. החיבור של הבנות אליה הוא משהו שלא ניתן לתיאור.
ואם תחשבו שיש בדברי או בסרט גוזמה, אז רק אוסיף שהיתה בקרב הנשים שם גם בוגרת "אור החיים" ומי שהיתה תלמידה של המורה ברמן והעידה לנו שכל מילה אמת. ואפילו מופחת מן האמת.
שווה צפיה. הסרט נותן מבט אחר על החיים. על התמודדות בכלל. ועל הנתינה והבניה שבכוחה של דמות חינוכית שפועלת מכל הלב לתת.

תודה הני
שמחה שהיית בקבוצה הזו
הסרט יוקרן במוצש הקרוב בבית שמש במתנס גוונים
אשמח שתפיצו את הבשורה

התעוררי 22.jpg
הנה המודעה

היי - נרשמתי לאתר ואני לא רואה את הטריילר, אני באתרוג, זה חסום?

אשמח מאד שתהיה הקרנה בבני ברק
זה תלוי במחלקת התרבות בעיריה

התשובה זהה לכל העיריות :)
אני מצידי שולחת מיילים ומנסה לעניין את כולם
בנתיים הצלחתי בבית שמש
מקווה שההקרנה תגרור בעקבותיה ערים נוספות

כמה זמן לוקח עד שמקבלים אישור לצפייה?
נרשמתי לפני כ10 דקות

בית שמשיות, מקפיצה בשבילכן
ספרנה לחברות, ובאנה

אני לא מצליחה לראות את הפרומו, איפה הוא מסתתר?

נרשמת לאתר?
קיבלת מייל עדכון סטטוס?
רק אחר כך תוכלי לצפות

כן, קיבלתי את 2 המיילים, ונכנסתי לפי הסיסמה ששלחו לי

תעשי רענון לאתר ותראי את זה
F5 במקלדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני כותבת את זה להעלות מודעות, השבוע נתקלתי בשתי מקרים שונים ונקרע הלב!!

בעלי שוחח עם מישהו נחמד בבית הכנסת, רווק מבוגר, שסיפר שהוא לא מבקש מאנשים לבוא אליהם לסעודות לשבת, רק אם מזמינים אותו הוא שמח מאוד מאוד ומגיע. ועכשיו, כך הוא סיפר, כבר כמה חודשים שהוא לא היה אצל אף משפחה לסעודה. הוא פשוט לבד!! 💔💔

ויומייים אחר כך התפרסם בקו חסד כלשהו שיש מישהו שמבקש להתארח לסעודות, אז אם מישהו מוכן להזמין אותו 😢זאת תהיה מצווה גדולה.

נזכרתי בחמותי היקרה שמארחת מדי פעם שכן חביב מהשכונה, ואני לא כל כך שמחתי (ואפילו החמצתי פנים😞) כששמעתי שהוא מגיע לסעודה, והתביישתי כולי.

האם יכול להיות שנרדמנו בשמירה??
איך לא שמנו לב למישהו בודד בבית הכנסת / לחברה מבוגרת שאנחנו מכירים / לשכן, למכר, ואולי אפילו הדוד שקצת נשכח במרוץ החיים.👦👴👩‍👦

בואו נרים את הכפפה, וכל מי שיכול- שיסתכל מסביב, ויזמין מישהו לסעודת שבת, בחיוך, בשמחה!! אפילו אם זה לא הכי טבעי או הכי נעים בפעם הראשונה. אתם תעשו להם את השבת! (אני יודעת שלא לכולם ולא בכל שלב בחיים זה מתאים, כמובן).🍰🍞😊😀

תרימו טלפון עוד היום. לא נשאיר אף יהודי / יהודייה לבד! 💕💜💖💙🤍
ואם אפילו מישהו אחד יקרא מה שכתבתי ויזמין מישהו לסעודה, והיה זה שכרינו!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה