הסרט נחתך לי בפרימייר - מה עושים ?

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני מייבא קובץ וידאו לפרימייר, מכניס אותו לתוך ציר הזמן ומסתכל באיזור המוניטור ורואה לא את כל הסרט - כאילו יש איזה שוליים לסרט שלא רואים אותם.
איך אני יכול לסדר שיראו את כל הסרט, זה לא בעיה של מרחק מתצוגה וכדו', פשוט נחתך גם בייצוא חסר את הצד הימני הנ"ל שנחתך בחלון המוניטור.

אודה מאוד על עזרתכם

• הוסף לסימניות
נשמע שהקומפוזיציה לא מתאימה לגודל הייצוא.
(תבדוק פיקסלים)
האם בתצוגה בתוך התוכנה כן רואים את כל גודל הסרט?

• הוסף לסימניות
אם גם בפרימייר זה חתוך, כנראה שזו אכן הבעיה, גודל הקומפוזיציה.
תייבא את ההסרטה, ותגרור אותה לריבוע הקטן (המסומן)
מיד תפתח קומפוזיציה בגודל של ההסרטה
בהצלחה!

צפה בקובץ המצורף 242447

קבצים מצורפים

• שאלה.PNG
    KB 105 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י APEX;1660886:
אם גם בפרימייר זה חתוך, כנראה שזו אכן הבעיה, גודל הקומפוזיציה.
תייבא את ההסרטה, ותגרור אותה לריבוע הקטן (המסומן)
מיד תפתח קומפוזיציה בגודל של ההסרטה
בהצלחה!

צפה בקובץ המצורף 242447

כעת כבר לא נחתך לי, אבל עושה לי מסגרת שחורה מכל ארבעת הצדדים - ורק באמצע רואים עאת הסרט - יוצא קטן מידאי, אני לא יוכל להקרין אותו כך, מה אני יכול לעשות שיגדל על כל המסך לפחות לכיוון רוחב אם לא לגובה כשזו הפורפורציה ?

• הוסף לסימניות
אחרי שהכנסת לאותו ריבוע זה עדיין עושה את זה?
אפשר צילום מסך בבקשה?

• הוסף לסימניות
לא עושה לי 'חיתוכים' בצדדים כמו מקודם, רק נותן לי שוליים אחרי הסגירה, אני רואה את כל הסרט טוב, אבל הוא נהיה קטן יותר [כאילו מכווץ] ומסביבו שוליים שחורות בכל הארבע כיוונים.
צירפתי דוגמא מצילום מסך

תודה.

קבצים מצורפים

• צילום מסך.pdf
    KB 134.3 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה