הסרט "רק את"

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת את הסרט "רק את" של מוסדות דור ודור לכנס בנושא שמירת הלשון.
מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאד ויהיה לו לזכות.

• הוסף לסימניות
יעל לוינשטיין מ"פזמון חוזר " לא קשורה לזה?

זכור לי שכן....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1192888:
יעל לוינשטיין מ"פזמון חוזר " לא קשורה לזה?

זכור לי שכן....

אין לי מושג, מישהי בקשה ממני אם יש לי עשיתי לה טובה והעליתי פה שאלה.
תודה בכ"א!

• הוסף לסימניות
אם יש מישהו שיוכל להעלות היום, יעזור לי מאד!!

• הוסף לסימניות
לא מוגן בזכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהסרט הופק למטרת זיכוי הרבים
וצורך לזה בדיוק אני זקוקה.
חוץ מזה שבעלי שאל רב שאנו סומכים עליו ואמר שאין זכויות יוצרים על סרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1192966:
נדמה לי שהסרט הופק למטרת זיכוי הרבים
וצורך לזה בדיוק אני זקוקה.
חוץ מזה שבעלי שאל רב שאנו סומכים עליו ואמר שאין זכויות יוצרים על סרטים.

???

טוב, אכבוש את תמיהותיי...

• הוסף לסימניות
זה היה כאשר הגיע לידי סרטים של פרלשטיין ובעלי הלך לשאול רב (מבי"ד של ר' ניסים ב"הליגמן") אם אני יכולה להשאירם אצלי, והוא אמר שאם זה כבר מועתק אפשר להשאיר ולראות.
כמו"כ במקרה אחר בררנו האם ניתן להעתיק לכתחילה סרטים ודיסקים ונאמר לנו שכן. לאחר שקונים את הדיסק הוא מהווה רכוש שלנו ולכן ביכולתנו לעשות בו כרצונו.
בכל מקרה, כל אחד יעשה כפי שיורה לו רבו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1192976:
זה היה כאשר הגיע לידי סרטים של פרלשטיין ובעלי הלך לשאול רב (מבי"ד של ר' ניסים ב"הליגמן") אם אני יכולה להשאירם אצלי, והוא אמר שאם זה כבר מועתק אפשר להשאיר ולראות.
כמו"כ במקרה אחר בררנו האם ניתן להעתיק לכתחילה סרטים ודיסקים ונאמר לנו שכן. לאחר שקונים את הדיסק הוא מהווה רכוש שלנו ולכן ביכולתנו לעשות בו כרצונו.

וואו.

כמי שמפיקה תוכניות לבתי ספר גם אנו בררנו נושא זה לעומקו, מבלי להשאיר אבן על אבן בכל סעיפי ההלכה.

פסק הדין שקבלת מוכר לי מגישה הלכתית שונה אל הדברים ומידימוי מילתא למילתא בהבדלים הניכרים בחוזה ההשכרה.

בכל אופן בבית הדין של ר' ניסים קרליץ נפסק כי תוכניות והקרנות שנועדו לצפיה חד פעמית, והתשלום עבור הצפיה בהם גם הוא חד פעמי- השמעה ו/או הקרנה חוזרת היא גזל גמור. למיטב ידיעתי פרלשטיין גם פרסמה את הפסק ב'יתד'.

וכידוע, גזל מקטרג בראש. וזו אחת מן המצוות אשר ההגיון והמצפון אינם סובלים סטייה בהם.

ובזאת אסיים. נאמנה להבטחתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1192976:

אל תקלו ראש כשמדובר בפרנסה של אחרים...!
המקרה על כל פרטיו הוצג לפני ר' ניסים קרליץ ולפני הרב שפרן
התשובה שלהם היתה חד משמעית- אין שום היתר לכך!!!

הסרטים לא נמכרו מעולם
הם נגזלו בעורמה ובחוסר יושר!
כנראה שהפרטים שהצגתם לפני הרב לא היו נכונים, ולפי זה הוא פסק
(ברור שהפרטים המדויקים ידועים רק לבעלי הסרט... )
ועובדה, שהיו מקרים רבים שרבנים שנשאלו על עניין הנ"ל
פנו מעצמם לפרלשטיין כדי לקבל פרטים, וגם הם פסקו שאין לזה שום היתר!

כמו"כ מצ"ב פסקי דין-

קבצים מצורפים

• 22222.png
    KB 753.5 · צפיות: 40
  • 1111.png
    KB 730.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
כתוב פה ספציפית לגבי פרשלטיין.

בכל מקרה, למישהו ידוע מי המפיקה של רק את כדי לבקש רשות?

• הוסף לסימניות
ההפקה של מוסדות דור ודור

• הוסף לסימניות
גם לאליאס יש פסקי דין כנ"ל וכן לצילי שניידר.
כך שאל תרגיעו את המצפון שזה רק סרטי פרלשטיין !

• הוסף לסימניות
את "רק את" הפיקה יעל לוינשטיין.

חני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה