- הוסף לסימניות
לא עובד לי באתר אולי בגלל נטפרי, מישהו יכול להעלות לכאן? https://www.93fm.co.il/radio/606266/
ערכתי, עכשיו עובד?@יהודי נוסף זה כותב לי שגיאה
@יהודי נוסף זה כותב לי שגיאה
מצאתי קישור לדרייב, מקווה שיעבוד לכם!לא עובד לי באתר אולי בגלל נטפרי, מישהו יכול להעלות לכאן?
drive.google.com
עכשיו אני רואה שהקישור שלמעלה, כן פתוח לי.זה גם אצלי כך כל היום
וזה מוזר....אני בנטפרי....לא עובד לי באתר אולי בגלל נטפרי, מישהו יכול להעלות לכאן? https://www.93fm.co.il/radio/606266/
היכן שיש הרשאה יש בצד שמאל למעלה "פרסם נושא חדש".סליחה שאני תוקעת כאן משהו שלא קשור לדיון
אבל הייתי שמחה לעזרה!!
אני משתמשת חדשה באתר ואין לי מושג איך פותחים אשכול??
אגב אני לא טיפוס שמעביר ביקורת בדר"כ- אבל פרוג זה אתר שמאד קשה להבין את הממשק שלו... הוא די מורכב!!!
אם מישהו יוכל להסביר לי קצת .... יעזור לי מאד!
היכן שיש הרשאה יש בצד שמאל למעלה "פרסם נושא חדש".
לשאלות נוספות כדאי לשאול בפורום "מערכת האתר".
פורום מערכת האתר
כאן אפשר לשאול על אופן השימוש באתר, הפונקציות הקיימות, לכתוב טיפים על המערכת וכו'www.prog.co.il
יכול להיות שזה קשור למשתמש חדש???היכן שיש הרשאה יש בצד שמאל למעלה "פרסם נושא חדש".
לשאלות נוספות כדאי לשאול בפורום "מערכת האתר".
פורום מערכת האתר
כאן אפשר לשאול על אופן השימוש באתר, הפונקציות הקיימות, לכתוב טיפים על המערכת וכו'www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים