הסרת/ הבהרת נקודות חן

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר?
יכולים להמליץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dafdefet;754256:
יש כזה דבר?
יכולים להמליץ?

רק אחרי אישור של רופא עור!!!

• הוסף לסימניות
ראיתי מישהי שהורידה אצל ד"ר אילן זמיר (רופא הומאופת) בירושלים. תמיד צחקתי על העניין ועל הפרסומיים המגמתיים שלו (אם את מכירה, תדעי למה אני מתכוונת...) אבל כאן - בשיא הכנות: התוצאה היתה חלקה לגמרי תוך שבועיים! ועוד באופן טבעי לחלוטין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה wein;754317:
ראיתי מישהי שהורידה אצל ד"ר אילן זמיר (רופא הומאופת) בירושלים. תמיד צחקתי על העניין ועל הפרסומיים המגמתיים שלו (אם את מכירה, תדעי למה אני מתכוונת...) אבל כאן - בשיא הכנות: התוצאה היתה חלקה לגמרי תוך שבועיים! ועוד באופן טבעי לחלוטין![/QUOT
אשמח לשמוע פרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה wein;754317:
ראיתי מישהי שהורידה אצל ד"ר אילן זמיר (רופא הומאופת) בירושלים. תמיד צחקתי על העניין ועל הפרסומיים המגמתיים שלו (אם את מכירה, תדעי למה אני מתכוונת...) אבל כאן - בשיא הכנות: התוצאה היתה חלקה לגמרי תוך שבועיים! ועוד באופן טבעי לחלוטין!
מצטרפת. מנסיון אישי.
אני ואמא שלי עברנו אצלו טיפול.
אמנם זה קצת מעצבן, צריך לבוא אליו פעם בשבועיים וזה קצת שורף בהתחלה, ואסור לשטוף את המקום במשך יומיים.
אבל, יש תוצאות!!!
שווה כל שקל (למי שזה חשוב לה)

• הוסף לסימניות
כמה זה עולה? בגדול?

• הוסף לסימניות
אני הורדתי נקודת חן אצל ד"ר טל אורן - יצא מדהים! מומלץ!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה