הסרת התקנת תוכנה העולה לי באופן אוטומטי

• הוסף לסימניות
כשאני מדליקה את המחשב כשווינדוס עולה יש תוכנה של HP שעולה לי קבוע באופן אוטומטי. משהו עם התקנה.
דרך איפה אני מסירה את המטרד הזה? יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה

• הוסף לסימניות
דרך הסרת תוכנות

ובאמצעות תוכנת ריבו

או לחילופין לרשום MSCONFIG

בחלון הפעלה ואז להוריד את הסימון מהתוכנה תחת הלושנית איתחול

• הוסף לסימניות
או הדרך הפשוטה- לוח הבקרה> הסרת תוכניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחיל;889938:
ובאמצעות תוכנת ריבו

או לחילופין לרשום MSCONFIG

בחלון הפעלה ואז להוריד את הסימון מהתוכנה תחת הלושנית איתחול

נכתב ע"י פרסומון;889955:
או הדרך הפשוטה- לוח הבקרה> הסרת תוכניות.

ההפרש בשניהם זה או להסיר או שכן יהיה התוכנה הזה במחשב רק שלא יעפיל שהמחשב דולק

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנות של HP בחשב בלי קשר. אין לי ענין להסיר אותן רק את התוכנה הזאת ואני לא רואה אותה ברשימה. מצורף גם החלון שקופץ לי

קבצים מצורפים

• תוכניות.jpg
    KB 92.4 · צפיות: 11
  • תוכנה קופצת.jpg
    KB 57.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;891275:
יש לי תוכנות של HP בחשב בלי קשר. אין לי ענין להסיר אותן רק את התוכנה הזאת ואני לא רואה אותה ברשימה. מצורף גם החלון שקופץ לי

מעניין שגם המחשב לא מוצא אותה!!!!

הבעיה היא שתוכנה חסרה.... ולא תוכנה מיותרת

סתם לניחוש יש לך מחשב של HP

• הוסף לסימניות
סתם לניחוש יש לך מחשב של HP <!-- / message -->

לא. מה הקשר? יש לי מחשב נייח שמותקנת בו מדפסת HP/
אני באמת לא מבינה איפה אני יכולה למצוא טת התוכנה הזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hafakot;891440:
נתיב לא נותן לי לפתוח. יש שם הסבר או משהו? הגשתי בקשה.

זה לינק מהאתר של HP שמדבר בדיוק על הבעיה הזאת.

לא התעמקתי שם, אבל מלמעלה הבנתי שזה קשור לבעיה הדרייברים של המדפסת, אז הצעד הראשון צריך להיות הסרת הדרייברים, הורדת דרייברים חדשים מעודכנים והתקנתם.

אם כבר עשיתם את זה ולא הועיל תיכנסו לקישור הנ"ל.
צירפתי את העמוד מהלינק הנ"ל.

קבצים מצורפים

• תקלה HP.rar
    KB 241 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה לא קשור לHP
זה יותר קשור שנמחק בטמפורי את הקבצים של התוכנה שהוא עדיין לא גמר פעלתו של התקנה ראשונה (אפילו שהתוכנה הוא חצי שנה, כי יש פעמים שזה נכנס לטמפורי עד שהוא יבצע, ושם זה נעצר)

• הוסף לסימניות
הסרתי התקנה הורדתי דרייברים חדשים והבעיה נפתרה. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה