עזרה הסרת כדוריות בד (צ׳יפים) מהמעיל

• הוסף לסימניות
ניסיתי להסיר את כדוריות הבד (צ׳יפים) מהמעיל (צמר וקשמיר) בכל האמצעים הרגילים, אך לא עלה בידי.
יש דרך מקצועית לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
בעלי "מספר" אותם במכונת תספורת על 0...:rolleyes::rolleyes:
ברוב הבגדים זה עובד מצוין.

• הוסף לסימניות
יש לזה מכשיר מיוחד
נראה כמו גלגלת שמעבירים על הבגד והוא "קוצר" אותם
יש את זה בעלי אקספרס וזה ממש זול
אין לי כרגע קישור

• הוסף לסימניות
יש לזה מכשיר מיוחד
נראה כמו גלגלת שמעבירים על הבגד והוא "קוצר" אותם
יש את זה בעלי אקספרס וזה ממש זול
אין לי כרגע קישור
יש חשמלית ויש סתם דבק שעוברים עם זה וזה נקרא שזה מוריד, אבל תכלס...
בחשמלית לא ניסיתי הבנתי שזה יותר מועיל.
שניהם לא עבדו לי.
אנסה את מכונת התספורת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בעלי "מספר" אותם במכונת תספורת על 0...:rolleyes::rolleyes:
ברוב הבגדים זה עובד מצוין.
רעיון גאוני, פתרון קסם של ממש. זו האופציה היחידה שעבדה לי מבין שלל האופציות שניסיתי, וזה עובד לגמרי.
החשש היחיד שלי הוא שאחרי כמה ״גילוחים״ כאלו כבר לא יישאר לי מעיל... אבל בינתיים המעיל שלי קיבל מראה חדש לחלוטין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה