דרוש מידע הסרת כיס מרה - עברתם את זה גם?

• הוסף לסימניות
לגבי העצבים, מגיע עצבים למי שהמציא את זה ובצדק. איזה שטויות!!!

וההחלמה לפי מה שאת מתארת - ממליצה לך מאד לפנות בדחיפות לביקורת. שיבדקו. זה נשמע לי לא כל כך תקין.

• הוסף לסימניות
כאבים איומים בבטן. קושי בהליכה, שכיבה וישיבה (אני צריכ למצוא תנוחה שהכי פחות כואבת) לא יכולה להרים את התינוקת בישיבה היא נוגעת לי לי בתפרים. בעבידה אני מרגישה שזה כבד לי.. וההרדמה אני מרגישה שהיא מסתובבת לי בגוף. (בניתוח הקודם שעברתי בגיל 15 זה היה באוזן לקח לי חודש להשתחרר מהרדמה) זה כמו הורמונים שרצים בגוף עם הזעות בקיצור לא חזרתי לעצמי בכלל..
את מתארת תיאורים שאינם תואמים את מה שאמור להיות, פני לטיפול רפואי בדחיפות.

• הוסף לסימניות
את מתארת תיאורים שאינם תואמים את מה שאמור להיות, פני לטיפול רפואי בדחיפות.
הלכתי למיון, בהתחלה חשבו שאולי נשארה אבן במעברי המרה. אבל בבדיקות הראו שלא.
היום אני מתחילה ב"ה להרגיש יותר טוב אבל יש עדין קצת כאבים וקשה לי להתכופף וללכת.

• הוסף לסימניות
הלכתי למיון, בהתחלה חשבו שאולי נשארה אבן במעברי המרה. אבל בבדיקות הראו שלא.
היום אני מתחילה ב"ה להרגיש יותר טוב אבל יש עדין קצת כאבים וקשה לי להתכופף וללכת.
בע"ה, כמו כולם יחלפו לך כל התופעות תוך חודש- חודשיים ותחיי חיים חדשים!
רק אל תתחרטי על הצעד החכם הזה!
כי אין מנוס ממנו....

• הוסף לסימניות
ואם היא תתחרט?...
זהו, אחרי ניתוח אין דרך חזור :D
מה שבטוח, שזה הצלת נפשות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה