ברור שכן בעזרתו כמובןתודה לכולם. עברתי את הניתוח-זה ניתוח לכל דבר יש לי 4 פתחים בבטן. כאבים חיצונים ופנימיים. בעזרת ה' אני אחלים מקווה שזה יהיה שווה את זה.
אבל אין כמו להיות אחרי, הלחץ הוא לפני הניתוח.תודה לכולם. עברתי את הניתוח-זה ניתוח לכל דבר יש לי 4 פתחים בבטן. כאבים חיצונים ופנימיים. בעזרת ה' אני אחלים מקווה שזה יהיה שווה את זה.
רפואה שלימהתודה לכולם. עברתי את הניתוח-זה ניתוח לכל דבר יש לי 4 פתחים בבטן. כאבים חיצונים ופנימיים. בעזרת ה' אני אחלים מקווה שזה יהיה שווה את זה.
יש כל מיני סיבות להיווצרות אבנים, כנראה אחת מהן היא הסיבה שהנטורופטית אמרה לך.וסתם לידיעה
נטורופטית אמרה לי שהאבנים ניגרמות מלקיחת יתר חומצה פולית
לדוגמא גם חומצה וגם ברזל בתוספת חומצה
בהצלחה
שאלתי את המנתח הוא אמר שזה מחלה של נשים צעירות ואין לזה סיבה ישירה.יש כל מיני סיבות להיווצרות אבנים, כנראה אחת מהן היא הסיבה שהנטורופטית אמרה לך.
בדקתי את זה, גיליתי את זה להפתעתי.
תעשי גיגול פשוט ותראי. גם אני הופתעתי לגלות שאבנים בדרכי המרה עשויות להיווצר ממגון סיבות, ולא רק בגלל מלחי מרה שנובעים מתהליך פירוק השומנים.שאלתי את המנתח הוא אמר שזה מחלה של נשים צעירות ואין לזה סיבה ישירה.
הבנתי שלרוב זה בא אחרי לידה
אני נותחתי ביום ראשון בלילה ומרגישה גרוע. את האמת אני מתחרטת שלא ניסתי משהו טבעי או לדחות.אחרי שבוע הייתי כמו חדשה....
את מתארת משהו מוזראני נותחתי ביום ראשון בלילה ומרגישה גרוע. את האמת אני מתחרטת שלא ניסתי משהו טבעי או לדחות.
סבלתי חודשיים כאבים איומים. הייתי 4-5 חודשים אחרי לידה שהיה לי הריון לא קל ובסוף גם היפוך שהיה קשה מאד.. . הרגשתי שכל השנה סבלתי מכאבים ורציתי את הפיתרון המהיר והלכתי לניתוח הכי מהר שאפשר.
עכשיו אני סובלת אני ממש מושבתת.
ועוד דבר שבגללו אני מתחרטת זה שהבנתי שמי שאין לו מרה מתעצבן מהר וקשה לו להירגע...וזה מפחיד אותי מאד.
אני רק בת 24.. יש לי מצון אולי יכלתי לדחות את הניתוח בעוד כמה שנים.(מנסה להוריד אותם ויחזרו יעשה ניתוח..
הרבה אמרו לי שזה ניתוח קל. יכול להיות שלעומת ניתוחים אחרים זה קל. אני לקחתי את זה קשה ועברתי ניתוחים בחיים (שהייתי קטנה יותר)
נשארו לך ההתקפים?אני נותחתי ביום ראשון בלילה ומרגישה גרוע. את האמת אני מתחרטת שלא ניסתי משהו טבעי או לדחות.
סבלתי חודשיים כאבים איומים. הייתי 4-5 חודשים אחרי לידה שהיה לי הריון לא קל ובסוף גם היפוך שהיה קשה מאד.. . הרגשתי שכל השנה סבלתי מכאבים ורציתי את הפיתרון המהיר והלכתי לניתוח הכי מהר שאפשר.
עכשיו אני סובלת אני ממש מושבתת.
ועוד דבר שבגללו אני מתחרטת זה שהבנתי שמי שאין לו מרה מתעצבן מהר וקשה לו להירגע...וזה מפחיד אותי מאד.
אני רק בת 24.. יש לי מצון אולי יכלתי לדחות את הניתוח בעוד כמה שנים.(מנסה להוריד אותם ויחזרו יעשה ניתוח..
הרבה אמרו לי שזה ניתוח קל. יכול להיות שלעומת ניתוחים אחרים זה קל. אני לקחתי את זה קשה ועברתי ניתוחים בחיים (שהייתי קטנה יותר)
כאבים איומים בבטן. קושי בהליכה, שכיבה וישיבה (אני צריכ למצוא תנוחה שהכי פחות כואבת) לא יכולה להרים את התינוקת בישיבה היא נוגעת לי לי בתפרים. בעבידה אני מרגישה שזה כבד לי.. וההרדמה אני מרגישה שהיא מסתובבת לי בגוף. (בניתוח הקודם שעברתי בגיל 15 זה היה באוזן לקח לי חודש להשתחרר מהרדמה) זה כמו הורמונים שרצים בגוף עם הזעות בקיצור לא חזרתי לעצמי בכלל..מה את מרגישה?
אולי משהו לא בסדר בניתוח?
שערי צדק.איפה נותחת ומי היה המנתח?
אוי איזה סבל!! ועוד עם תינוקת.כאבים איומים בבטן. קושי בהליכה, שכיבה וישיבה (אני צריכ למצוא תנוחה שהכי פחות כואבת) לא יכולה להרים את התינוקת בישיבה היא נוגעת לי לי בתפרים. בעבידה אני מרגישה שזה כבד לי.. וההרדמה אני מרגישה שהיא מסתובבת לי בגוף. (בניתוח הקודם שעברתי בגיל 15 זה היה באוזן לקח לי חודש להשתחרר מהרדמה) זה כמו הורמונים שרצים בגוף עם הזעות בקיצור לא חזרתי לעצמי בכלל..
רוב אלה שעברו את זה אומרים כך. חוץ מ2 שאני יודעת שהיה להם קשה.בגדול זו החלמה לא מסובכת בד"כ,
בערך שבוע אאל"טהתפרים תוך כמה זמן עוברים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים