עזרה הסרת כתמים של צבע פסטל מחולצות

• הוסף לסימניות
הכנסתי כביסה רטובה למכונת ייבוש, וכנראה באחד מהכיסים היה צבע פסטל אדום
מהחום הוא נמס וכל הכביסה הוכתמה בכתמים של הצבע :mad:

למישהו יש רעיונות איך ניתן להסיר את הכתמים???

• הוסף לסימניות
לא
אוהבת
לייאש,
אבל
לדעתי
---
:(

• הוסף לסימניות
אין ייאוש בעולם :rolleyes:

יש רעיונות בקהל?

• הוסף לסימניות
א. עמך אנוכי בצערך,
ב. באיזה צבע הכביסה?
לי אסטוניש מוריד כתמי צבע וגואש מהבגדים.

• הוסף לסימניות
כביסה צבעונית...
תודה על הרעיון!

• הוסף לסימניות
לי אסטוניש מוריד כתמי צבע וגואש מהבגדים.

איזה אסטוניש? סבון הפלא?
מעניין לנסות.
פעם ניסיתי להוריד לשכנה פסטל שנמס על בגדים וכלום לא עזר. אסטוניש לא ניסיתי.
(הלך לה שם סט של כל המשפחה לחג, אחרי לבישה אחת...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אבוד
מנסיון :(
וניסיתי בכל מסירי הכתמים: אסטוניש סבון הפלא, אוקסיג'ן, קליה וניש גולד אבקה ונוזל ועוד סבון קשיח גרמני שאיני זוכרת את שמו (לקחתי מאימי)

אגב, כשזה קרה לי, חמותי הראתה לי שזה קרה לה על פיג'מה (שהבעלים שלה אהב למרות הכתמים) והמשיכו להשתמש בה המון אח"כ - שנים עברו, כביסות רבות - והכתמים נשארו

• הוסף לסימניות
ואיך מורידים כתם של דף ממו כתום שנשאר בכיס החולצה?

• הוסף לסימניות
אולי במשך שבע השנים שחלפו יש למישהי איך לעזור לי אותו מקרה בדיוק של צבע במייבש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה