דרוש מידע הסרת כתמי איפור

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עצות / רעיונות איך להסיר כתמי איפור
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מגבונים מסירי איפור
וכל תכשיר שמסיר איפור

• הוסף לסימניות
תמיסה מסירה איפור לא משאירה כתמים של שמן?
דחוףףףף
לבגד שבתי שצריכה לחג.

אולי סנט מוריץ?
מישהו יודע???
יש מסיר איפור על בסיס מים.
אמור לעזור.

• הוסף לסימניות
עוקבת.
נהיה לי כתם של מייקאפ על השמיכה וכיבסתי לפני שראיתי :(.
יש לזה תקנה?

• הוסף לסימניות
ווואו
זה הזכיר לי שביום החתונה שלי מישהו מבני הבית בא להראות למאפרת את השמלת כלה הלבנה והבוהקת ונשפך עליה מייקאפ..:oops::eek:
בסוף תתפלאו לשמוע..
אבל ספריי אנטי קאלק עשה את העבודה...ולא נשאר זכר לכתם!! :D:giggle:

(כמובן שזה היה בזהירות יתירה ומייד אחר כך החומר נשטף כדי שלא יחורר את הבגד)

• הוסף לסימניות
לי פעם היה כתם גדול של מייקאפ על חולצה לבנה וקראתי שאם שמים על הכתם נוזל כלים צהוב של פיירי ומיד אחכ מכבסים זה יורד.
ניסיתי את זה וזה באמת עזר ולא נשאר על החולצה כלום!!
לא יודעת אבל אם זה גם לכתמים אחרים שהם לא ממייקאפ.

• הוסף לסימניות
למישהו יש ניסיון איך מורידים אודם מחולצה?

• הוסף לסימניות
לגבי המייקאפ - הסתדרנו, תודה על העיצות המועילות, אבל,
"אליה וקוץ בה", לאחר הכביסה גילינו שכמה בגדים הפכו מעט לאפורים (היה במכונה בגד חדש וכנראה שהוציא צבע..., שמנו דפים קולטי צבע, המכונה היתה עדינה מאוד, 30 מעלות וסחיטה עדינה)
ניסינו לכבס שוב- הצבע מעט ירד אך לא כמו שהיה...
איך מורידים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה