דרוש מידע הסרת נקודות חן לא בכירוגיה

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על ד"ר מני ברכה מהדסה, הוא כירורג מומחה מספר אחד בארץ למלנומה וגידולי עור ועזר לנו לאחרונה עם טיפול מדהים ומסור, ופתר בעיות שאחרים לא ידעו להתייחס אליהן! יש לו מרפאה גם בר"ג וגם בהדסה, וקבענו אליו תור במוקד 026778899.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על ד"ר מני ברכה מהדסה, הוא כירורג מומחה מספר אחד בארץ למלנומה וגידולי עור ועזר לנו לאחרונה עם טיפול מדהים ומסור, ופתר בעיות שאחרים לא ידעו להתייחס אליהן! יש לו מרפאה גם בר"ג וגם בהדסה, וקבענו אליו תור במוקד 026778899.
זה פרטי? יש החזר מהקופה? (אני במכבי)

• הוסף לסימניות
לי היה כמה עשיתי אצל תל אורן הייתי מרוצה אבל אחד חזר לי במהלך השנים והלידות... מחפשת עכשיו להוריד אותו שוב . השאלה אם כדאי לחזור לאותו מקום?

• הוסף לסימניות
לי היה כמה עשיתי אצל תל אורן הייתי מרוצה אבל אחד חזר לי במהלך השנים והלידות... מחפשת עכשיו להוריד אותו שוב . השאלה אם כדאי לחזור לאותו מקום?

תראי את הכתבה הזאת עליו, לדוגמה. יש הרבה בעיות בתחום הזה כשהוא נעשה על ידי אנשים שלא מומחים לכך, וזה לא פשוט. ממליצה ללכת למישהו מוסמך, ולא לחפש פתרונות קסם יקרים במקומות הלא נכונים.

• הוסף לסימניות

תראי את הכתבה הזאת עליו, לדוגמה. יש הרבה בעיות בתחום הזה כשהוא נעשה על ידי אנשים שלא מומחים לכך, וזה לא פשוט. ממליצה ללכת למישהו מוסמך, ולא לחפש פתרונות קסם יקרים במקומות הלא נכונים.
שכחתי לציין זה שיטת תל אורן לא הוא בעצמו עשה את זה.. זה תמיסה שגורמת לזה להגליד וליפול. לא רואה בזה משהו בעייתי או סיכון.... השאלה רק מי עושה את זה היום.

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין זה שיטת תל אורן לא הוא בעצמו עשה את זה.. זה תמיסה שגורמת לזה להגליד וליפול. לא רואה בזה משהו בעייתי או סיכון.... השאלה רק מי עושה את זה היום.
זה לא מדוייק, ותאמיני לי שחקרתי את הנושא לעומק כשהייתה לי בעיה בעצמי. אם נגע הוא כזה שיכול להתפתח לסרטני - השיטה הזאת מסוכנת מאוד. מה גם שלעולם לא תדעי מה באמת היה הנגע, אלא אם זה יפגוש אותך בהפתעה בצורה לא טובה. אם הנגע הוא סתם סרחת עור או נגע שנבדק ע"י רופא עור ונקבע שאפשר להסירו בדרך לא כירורגית זה כבר יותר בטוח.

• הוסף לסימניות
זה כן עלול להיות מסוכן והרופאים ממש נגד השיטה הזאת אלא כן כמו שרשמה @לנטיגו רופא אישר לך שזה נגע שאין לו סיכון בכלל ואז אפשר לשקול דרכים חילופיות אבל את חייבת להתייעץ קודם עם רופא עור/רופא לשומות

• הוסף לסימניות
זה לא מדוייק, ותאמיני לי שחקרתי את הנושא לעומק כשהייתה לי בעיה בעצמי. אם נגע הוא כזה שיכול להתפתח לסרטני - השיטה הזאת מסוכנת מאוד. מה גם שלעולם לא תדעי מה באמת היה הנגע, אלא אם זה יפגוש אותך בהפתעה בצורה לא טובה. אם הנגע הוא סתם סרחת עור או נגע שנבדק ע"י רופא עור ונקבע שאפשר להסירו בדרך לא כירורגית זה כבר יותר בטוח.
ברור שבדקתי.... אני מתכוונת אחרי שרופא עור אישר את זה. לאן כדי ללכת

• הוסף לסימניות
אולי יש כאלה שכתבו כבר על זה אבל תזכורת
כל מה שמורידים חייב בדיקה פתולוגית
מנסיון על יבלת שרופאת עור אמרה שזה נראה כלום התברר בפתולוגי שזה כן משהו שיכול להתפתח לסרטני
וכשמורידים חייבים להוריד עם השורש
אם מורידים רק אסטטי לא תוכלו לדעת מה קורה מתחת לעור

• הוסף לסימניות
הייתי אצל ד"ר לוריא ואמרה לי שניתן להסיר את השומות אבל מכיוון שהם באזור הפה אז ככל הנראה ישאר סימן ז"א במקום ההסרה צבע העור יהיה בהיר יותר (לבנבן)
משהיא מכירה ויש לה נסיון עם שומה שירדה וצבע העור נשאר בהיר יותר?
אשמח מאד לשמוע
לקח הרבה זמן עד שהחלטתי להסיר ( יש כמה שומות) וכעת אחרי ששמעתי שישאר סימן קצת חוששת.

• הוסף לסימניות
הייתי אצל ד"ר לוריא ואמרה לי שניתן להסיר את השומות אבל מכיוון שהם באזור הפה אז ככל הנראה ישאר סימן ז"א במקום ההסרה צבע העור יהיה בהיר יותר (לבנבן)
משהיא מכירה ויש לה נסיון עם שומה שירדה וצבע העור נשאר בהיר יותר?
אשמח מאד לשמוע
לקח הרבה זמן עד שהחלטתי להסיר ( יש כמה שומות) וכעת אחרי ששמעתי שישאר סימן קצת חוששת.
אני הורדתי ונשאר סימן

• הוסף לסימניות
איזה סימן? בהרת? (עור לבנבן)
עד כמה בולט?

אחרי מעשה, ממליצה בכל אופן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה