כללי הסרת סימני חיתוך באקרובט

• הוסף לסימניות
תחת איזה תפריט אני מוחק את סימני החיתוך?

• הוסף לסימניות
אני אישית לא מודע לפקודה מובנית שעושה זאת. אני בדר"כ עושה זאת בצורה ידנית.. כמובן שאם מדובר על ספר זה לא ריאלי לעבור עמוד עמוד...

• הוסף לסימניות
אם את עושה ידנית, אפשר לפתוח את הPDF באינדיזיין (עם סקריפט) ולהקטין את גודל הדף.
אבל איך באמת עושים אוטומטית?

• הוסף לסימניות
אם את עושה ידנית, אפשר לפתוח את הPDF באינדיזיין (עם סקריפט) ולהקטין את גודל הדף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;616281:
הדרך הפשוטה- לגזור את שטח הדף, ולסמן "הכל" דהיינו כל המסמך יחתך כך. (אח"כ אפשר להדפיס שוב עם הגדלת אחוזים אך עלול לפגוע באיכות)

אך הדרך הכי טובה לכאורה היא זו: (כך עלה במחשבתי, אך לא הדפסתי זאת מעולם, איני רואה סיבה לתקלה, אך שים לב)
-- להוסיף "לחצן" ריבוע לבן קטן (בחר צבע לבן במאפיינים שלו)בכל פינה שיסתיר רק את סמני החיתוך, כך לעשות בעמוד אחד בלבד. ואח"כ במאפיני הלחצן לומר לו "שכפל" ולומר לו לשכפל אותו לכל הדפים.
בדקתי וזה עובד.

הכל באקרובט. לא באנדזיין בכלל.

• הוסף לסימניות
בייבוא קובץ לאינדיזיין, יש אפשרות לסמן אם רוצים את כולו, או בחיתוך עד הבליד/סלאג וכו'.
מרוב שאנחנו רגילים לעשות "OK" בלי להסתכל מה כתוב, אנחנו לא רואים את האופציה הזו בכלל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mendalle;616305:
בייבוא קובץ לאינדיזיין, יש אפשרות לסמן אם רוצים את כולו, או בחיתוך עד הבליד/סלאג וכו'.
מרוב שאנחנו רגילים לעשות "OK" בלי להסתכל מה כתוב, אנחנו לא רואים את האופציה הזו בכלל...

תודה!
אכן לא הכרתי.
מ"מ זה לכאורה בדיוק כמו לחתוך ואח"כ להגדיל באחוזים בהדפסה.
ובכלל למה להכניס סתם הקובץ לאינדזיין?!
נ"ל סתם המון עבודה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה אליעזר, רעיון גאוני!

• הוסף לסימניות
אני צריך את הבליד, רק ללא סימני חיתוך!
להסתיר עם לבן אי אפשר, כי מדובר על רקע צבעוני.

אני כמעט בטוח שיש כזו פקודה של הסרת סימוני חיתוך ללא חיתוך הדף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה