דרוש מידע הסרת פוליש ישן מבלטות-

• הוסף לסימניות
פעם, לפני הרבה שנים, הייתי מערבבת מים רותחים עם אמונית ואבקת כביסה. שופכת על הרצפה ומשאירה כמה דקות, ככככככככככככל הפוליש הישם היה יורד ברגע בלי שום מאמץ. הבלטות הפכו למט ואחר כך בפוליש חדש [של סנו...] נראתה ממש כמו חדשה.

אממה,
כבר שנים שאני לא מוצאת אמונית [בקבוק כמו של אקמוניקה הקטן], ונאלצת לשפשף ולגרד את הפוליש ואין לי כח לזה השנה

אז אם ידוע לכן איפה אפשר להשיג אמונית או לחילופין שיטה אחרת, בדוקה מנוסה, להסרת פוליש מבלטות בקלות בלי שפשוף, אשמח שתכתבו לי כאן

• הוסף לסימניות
פעם, לפני הרבה שנים, הייתי מערבבת מים רותחים עם אמונית ואבקת כביסה. שופכת על הרצפה ומשאירה כמה דקות, ככככככככככככל הפוליש הישם היה יורד ברגע בלי שום מאמץ. הבלטות הפכו למט ואחר כך בפוליש חדש [של סנו...] נראתה ממש כמו חדשה.

אממה,
כבר שנים שאני לא מוצאת אמונית [בקבוק כמו של אקמוניקה הקטן], ונאלצת לשפשף ולגרד את הפוליש ואין לי כח לזה השנה

אז אם ידוע לכן איפה אפשר להשיג אמונית או לחילופין שיטה אחרת, בדוקה מנוסה, להסרת פוליש מבלטות בקלות בלי שפשוף, אשמח שתכתבו לי כאן
מקפיצה

• הוסף לסימניות
אז ישועה לא מצאתי כאן.
ובשל כך, היה עלי לאת למסע חיפוש בעצמי.
מה שהקרא "אם אין אני לרצפתי, מי לה?"

מצאתי את החומר הזה
1742838423290.png

יקר. שילמתי עליו 119 ש"ח ל 950 מ"ל
אבל- סוס עבודה.
הפוליש הישן בקלות יש לציין.

אז תכירו
שאם תצטרכו.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה