כמה עולה בערך?אני הורדתי באזור הפנים אצל דר זמיר
יש לו שיטה משלו שהצליחה מעל ומעבר לא נשאר לי זכר
אפשר יותר פרטים עליה?אני הורדתי אצל נחמי בב"ב. מעולה.
אם אפשר יותר פרטים נשמח מאד.הורדנו בהצלחה בשערי העיר אצל רופאה [שכחתי את שמה] ב350 שח. לכללית זה חינם עכשיו עברו לבנין אחר במרכז העיר. ממליצה,
אם את רוצה מספר אוכל לברר לך בערב.
גם בפנים בהחלט. מומחית ביותראפשר יותר פרטים עליה?
כמה עולה?
גם בפנים?
אני הורדתי באזור הפנים אצל דר זמיר
יש לו שיטה משלו שהצליחה מעל ומעבר לא נשאר לי זכר
לעומת זאת הורדתי אחת מהרגל בניתוח אצל פלסטיקאי חינם מטעם הקופה ונשארה לי צלקת![]()
זה לא אותו אחד?אם אתם תושבי מודיעין עילית
הרבה לא יודעים אבל יש אחד בשם אילן משהו..
שמפרסם כאן הרבה
להתרחק כמו מהאש
משרד הבריאות שלל לו את הרישיון פעמיים
והנוכל ממשיך
אני מפרסם כדי שיזהרו מהאיש...
כנראה שזה אותו אחד, ישר חשבתיזה לא אותו אחד?
עדיאל תל אורן קיבל שלילת רשיון רפואה ואינו מורשה להיות רופא.
אזהרת משרד הבריאות!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים