מידע שימושי הסרת שיער באזור הפנים = תוצאות הסקר:

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש היום שיטה חדשה בלייזר בפנים שלא מצריך גילוח לפני ועל כן יש פחות סיכון שיצמח יותר

• הוסף לסימניות
בפנים רק אפילציה!!!! לייזר מרבה את השיער וגם הגימור לא נראה טבעי.
עוד לא שמעתי על מישהי שעשתה לייזר בפנים והיא מרוצה. ובררתי הרבה לפני שהתחלתי.
גם אפילציה צריך ללכת רק למישהי עם קבלות (לא של מס הכנסה כמובן....);)

• הוסף לסימניות
הרבה מכונים אומרים שמטפלים בלייזר
וזה בעצם אינפרא אדום
וזה באמת לא כ"כ עוזר
צריך לבדוק שמטפלים בלייזר אמיתי

• הוסף לסימניות
האם הלייזר בפנים כואב?

• הוסף לסימניות
תודה על האשכול שבא לי ממש בזמן.

חושבת על התחלת אפילציה
מה המחירים הסטנדרטיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Excel;2412553:
תודה על האשכול שבא לי ממש בזמן.

חושבת על התחלת אפילציה
מה המחירים הסטנדרטיים?

בגדול לא זול.

בסביבות 60 שח לרבע שעת עבודה. (שזה הרבה זמן)

• הוסף לסימניות
אחותי עושה בבני ברק אצל ציבי לוי אחר טלטלות מרובות ונסיונות כושלים אצל אחרות וסוף סוף היא מרוצה !! ממש רואה תוצאות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שביט;2413697:
אחותי עושה בבני ברק אצל ציבי לוי אחר טלטלות מרובות ונסיונות כושלים אצל אחרות וסוף סוף היא מרוצה !! ממש רואה תוצאות...

את עושה עבודת יח"צ?:rolleyes:
לא הבעיה במכון, כמו שבלייזר עצמו והמכונים לא מספרים לך כלום.
ובמה היא עושה עכשיו, לייזר או אפילציה?

• הוסף לסימניות
מי יודעת,
האם גם הסרת שיער בעורף בעייתית ומובילה לשיעור יתר, כמו שתואר בתוצאות הסקר?
האם זה נחשב לאיזור הורמונלי?

• הוסף לסימניות
עושה גם וגם אחותי עושה אצלה אפילציה באמת מרוצה אחרי דרך ארוכה עד שמצאה אותה שפכה הרבה כספים בלי תוצאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלוש;2414331:
מי יודעת,
האם גם הסרת שיער בעורף בעייתית ומובילה לשיעור יתר, כמו שתואר בתוצאות הסקר?
האם זה נחשב לאיזור הורמונלי?

שמעתי אישית ממשהי שטופלה בלייזר בעורף וצמח לה שיער בסנטר,
בנוסף הוזהרתי על כך מקוסמטיקאית.

• הוסף לסימניות
שמעתי שהשיער חוזר בלייזר במצב מיוחד.
זה נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שביט;2414546:
עושה גם וגם אחותי עושה אצלה אפילציה באמת מרוצה אחרי דרך ארוכה עד שמצאה אותה שפכה הרבה כספים בלי תוצאות

בסקר לא פירטתי את שמות המכונים מטעמי לשו"הר אבל התוצאות הוכיחו שלא משנה באיזה מכון טופלת, לייזר באזור הפנים נועד לכשלון ולנזק ברוב מוחלט של הטיפולים.

אם לא הייתי חווה את זה על בשרי ומתוודעת לכל כך הרבה מקרים כאלה, לא הייתי מקדישה את הזמן להזהיר על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קימל;2414646:
התוצאות הוכיחו שלא משנה באיזה מכון טופלת, לייזר באזור הפנים נועד לכשלון ולנזק ברוב מוחלט של הטיפולים.

אם לא הייתי חווה את זה על בשרי ומתוודעת לכל כך הרבה מקרים כאלה, לא הייתי מקדישה את הזמן להזהיר על זה.

את אומרת שלייזר בפנים לא טוב????

• הוסף לסימניות
אבל לייזר עם אפלציה זה בסדר.

• הוסף לסימניות
מנסיון לאחר שנים כבר- אינפרא אדום בפנים, ומרוצה מאד מהתוצאות,
פעם בכמה שנים טיפול קצר לריענון,אבל סה"כ תוצאות מעולות ממש,
לא נתקלתי בשיעור יתר וכו וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה