מידע שימושי הסרת שיער בלייזר

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שימי לב שבמכון אליו את הולכת יש רופאות, והוא מוסמך, אל תתפתי לסתם פרסומות.
שימי לב שבמכון יש מכשיר המותאם לגוון העור והשיער שלך (יש מכשירים נפרדים לבהירות ולכהות).
תשאלי אנשים שכבר היו במכון אם הם מרוצים.
לגבי סיכונים- אומרים שאין, אבל לא מפותח מספיק שנים בשביל שיוכלו לבדוק תוצאות לטווח הארוך באמת.
מה שכן, אין טעם לעשות בזמן הריון, כי אז אומרים שזה לא משפיע.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תבדקי מה נדרש ממך לעשות/לא לעשות לפני שאת מגיעה לטיפול.

האם הטיפול כואב? אם כן האם צריך לשים מראש משחה מאלחשת או ששמים לך במקום?

תבררי מה עלייך לעשות בין הטיפולים.

תבדקי מה פרק הזמן שיש להמתין בין טיפול לטיפול והאם מיד אחרי הטיפול קובעים לך תור לטיפול הבא או שא צריכה לבוא פעם נוספת בכדי ש"יאבחנו את השערה" ואז יקבעו לך תור.

תסכמי איתם מה קורה במידה ואת מתחרטת. נגיד עשית טיפול או שניים ואת לא מעוניינת להמשיך - מה קורה אז?

מה האחריות שאת מקבלת?

מה השירות בהמשך במידה וצריך טיפול נוסף?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכי בטיחותי לעשות את זה בבתי חולים כמו בשע"צ שיש להם מחלקה שלמה לאסטתיקה.

• הוסף לסימניות
זה המקום? נראה לכם מתאים???????????
?

• הוסף לסימניות
אין באף מקום אחריות לכל החיים, גם אם מבטיחים לכם.

• הוסף לסימניות
מקפיצה אשכול מלפני המון זמן
אשמח לדעת מנסיון מה ההבדל בין לייזר קר ללייזר חם (אחרי ברור על העניין אני ממש מבולבלת כל מקום טוען שהוא הכי מתקדם עם המכשירים הכי יעלים)
והמלצות למכונים טובים בשביל להתחיל שם טיפול

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם את מעונינת לפי מספר טיפולים או אחריות לכל החיים
לכל החיים-אז המחיר כמובן יותר יקר, וכן את חייבת מכון מוכר ואמין (חברה שלי נדפקה עם מכון שהיה בשותפות, הם התפרקו ואין לחברה שלי חוזה מסודר, ת'כלס, היא נותנת לה רק 10 טיפולים!)
הבנתי גם שבמכונים כאלו(לדו' אמריקן לייזר) את מחכה מלאא עד שיש לך תור,

לעומת מכון לפי טיפולים, ששם המחיר יותר זול כמובן, אין להם עניין למרוח אותך בין טיפול לטיפול (כלומר יהיה שם בד"כ תורים זמינים)
(אגב, בין טיפול לטיפול צריך לחכות חודשיים, וכן בכל המקומות אסור לעשות בהריון, וממליצים שלא בהנקה-פחות יעיל)
אני עושה ב Care Laser , ממליצה! יש שם יחס טוב, ותורים זמינים,

בנוסף, לדעתי מומלץ, ללכת למכון חילוני, כל אחת לפי הרגשתה, אבל חושבת שזה יותר נעים....(ב- Care Laser מטפלות בך רוסיות... ממש הרגשה נוחה!)

ועוד משהו, אם את הולכת ל- Care Laser כדאי לך לחפש מישהי שעושה אצלם, ולהגיד להם שהגעת דרכה, הם יתנו לה עוד טיפול...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם את מעונינת לפי מספר טיפולים או אחריות לכל החיים
לכל החיים-אז המחיר כמובן יותר יקר, וכן את חייבת מכון מוכר ואמין (חברה שלי נדפקה עם מכון שהיה בשותפות, הם התפרקו ואין לחברה שלי חוזה מסודר, ת'כלס, היא נותנת לה רק 10 טיפולים!)
הבנתי גם שבמכונים כאלו(לדו' אמריקן לייזר) את מחכה מלאא עד שיש לך תור,

לעומת מכון לפי טיפולים, ששם המחיר יותר זול כמובן, אין להם עניין למרוח אותך בין טיפול לטיפול (כלומר יהיה שם בד"כ תורים זמינים)
(אגב, בין טיפול לטיפול צריך לחכות חודשיים, וכן בכל המקומות אסור לעשות בהריון, וממליצים שלא בהנקה-פחות יעיל)
אני עושה ב Care Laser , ממליצה! יש שם יחס טוב, ותורים זמינים,

בנוסף, לדעתי מומלץ, ללכת למכון חילוני, כל אחת לפי הרגשתה, אבל חושבת שזה יותר נעים....(ב- Care Laser מטפלות בך רוסיות... ממש הרגשה נוחה!)

ועוד משהו, אם את הולכת ל- Care Laser כדאי לך לחפש מישהי שעושה אצלם, ולהגיד להם שהגעת דרכה, הם יתנו לה עוד טיפול...

בהצלחה!
תודה על הפרוט
מה האחריות בקייר לייזר? ומה הטווח מחירים? באיזה מכשיר הם משתמשים?
אבל מה שבאמת הכי חשוב לי זה לדעת את ההבדל בין השיטה החמה לקרה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לדעת על מכונים מומלצים בירושלים עם מינימום כאב ומקסימום תוצאה
תודה

• הוסף לסימניות
המכשירים של ווקטוס וקנדלה זה השיטה של הלייזר החם. זו תחושה מעקצצת ברב הגוף ובאזורים הרגישים זה כואב. (צריך לשים כשעה לפני זה אמלה או משחה מאלחשת אחרת זה ממש סיוט)
יש היום מכשירים של לייזר קר, שבו לא כואב בכלל. ואם המטפלת שמה לך ג'ל אז בכלל...
בלייזר הקר הבנתי שצריך יותר טיפולים בשביל תוצאה טובה מהלייזר החם.

נעמושית על כל מכון שתקבלי המלצות, תקבלי פי 2 דיס המלצות...

• הוסף לסימניות
איך המכשיר החדש של דבי וולף? והיא מאוד יקרנית יחסית לאחרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

האשכול נפתח שוב, אנא מכם קראו את ההערות שכתבו מנהלי האתר בשביל שלא ייסגר שוב האשכול!
בבקשה לא לגלוש מתוכן האשכול- לא להשמצות של קהילות, לא להכללות, ולכתוב בשיח ראוי ולא בוטה, ללא תגובות לא מתאימות, אחרת- האשכול ייסגר על אף חשיבותו.

אציין שבאשכול הקודם היו כמה וכמה עצות, הארות והערות של ילדים של בעלי תשובה וזה מאד מאד החכים את חברי האשכול, נשמח לתגובות ועצות נוספות וכמובן לעדויות מנסיון אישי! (אין לכם מושג כמה זה עוזר).

יש לציין שזה מאמר פתיחה, והמטרה היא שכל מי שיש לו מה לשתף, לייעץ, להאיר ולהעיר, שיכתוב את אשר על ליבו, וכך יוכלו להיעזר בזה הרבה אנשים!!!

אנחנו כבעלי תשובה קצת ותיקים (כמעט 20 שנה), נשואים פלוס 7, גרים בלב ליבה של עיר חרדית קלאסית, מסתובבים בכוללים החשובים ביותר, יורדים לגינה עם האמהות הדוסיות מכל הגוונים (גם חברון וגם פוניבז'), ואפשר לומר פחות או יותר שנכנסו (כביכול) למיינסטרים החרדי.
אנחנו שולחים את ילדינו לגן בנים וגן בנות כנהוג,
את הבנים נלחמנו להכניס לת"ת הכי נוצץ בעיר,
את הבנות לבית יעקב השכונתי (מעורב- "צולים", מודרנים, חניוקים, רגילים ומעט אנשים שנראים כחרדים אך רק על מדים),
{כמובן שלא מביאים למסיבות הסידור, ולסיומי מסכת את הסבים והסבתות} ::cry::cry::cry: ,
נחלמים על מקום בישיבות קטנות (לא מאמינים ששומעים על דילים שעשו בשבילנו או על ידינו).
נמרחים על הגדר ונחבלים להכניס את הבנות לסמינר טוב (ובתקווה להתקבל לבינוני) כי הרי ל-"טופ- סמינר" אין על מה לדבר (וגם לא לחלום).
מתפללים בבתי הכנסת השכונתיים, מנסים לקבל שם קצת צומי (להגיד גוט שאבעס למי שאפשר בשביל שיסתכל עלי).
לפעמים מצליחים להכנס לאיזה קהילה "מקבלת" (ועדיין מרגישים קצת שונים). :cry: :cry: :cry:

עוד לא הגענו לשלב השידוכים אז אין לי תיאורים עוד...

יש עוד הרבה תיאורים לחיים שלנו שאפשר לכתוב בנושא, ואי"ה אכתוב עוד בהמשך,

לכל בעל תשובה סגנון משלו, ילדות משלו, הורים משלו,
אופן קבלת החזרה בתשובה אצל החברים והמשפחה שלו.
ובטוח שלכל אחד יש עצות מחכימות ואולי הדרכות שקיבלו בכל מיני עניינים שקשורים לדרך שעשו ושהם חיים בה.

לדעתי ההתמודדות הגדולה של בעלי התשובה היא הדאגה והחרדה לגבי עתיד ילדינו בגלל הקשר עם המשפחה החילונית סבא וסבתא, דודים ודודות. ושזה מעורר הרבה שאלות ואתגרים- האם להפגיש את הילדים ואיך, כמה זמן, לשלוח אותם אליהם לבד או לא, האם להגיע לשבתות יותר או פחות, האם להסכים להם להגיע בלבוש לא צנוע, האם ללכת לחתונה מעורבת של דוד אהוב. האם להסכים לסבא לתת כסף לילדים (שהחברים שלהם מקבלים שקל לחודש ואומרים תודה). האם לאסור על ההורים להכניס אייפון לבית שלנו, או לצלם את הילדים...

בקיצור הרבה התלבטויות ואתגרים, ואשמח שאנשים יגיבו, יתנו עצות, ישאלו שאלות...​

{מציע לעקוב אחרי המאמרים והתגובות וכמובן להעביר לעוד בעלי תשובה שאתם מכירים}

עוד אשמח לעצות ותובנות לגבי הקניית ערכים לילדים, על אף שאנחנו לא נשמנו וינקנו אותם מילדות!!!
השבוע:
א גרויסע לחיים על ילד פצוע קשה ובכי כמו מים על שבר ברגל. (משל)

יום אחד אני הולך בשערי צדק אני רואה בהמתנה ליד חדר הניתוח שתי משפחות ממתינות לשמוע מה עם יקירם שנמצא בניתוח, המתח והלחץ שעל פניהם, לא ניתן לתיאור.

הרופא המנתח יוצא למשפחה א' מעדכן אותה בתוצאות הניתוח, תוך פחות משבריר שניה התחושה במחלקה נהפכת מלחץ איום להרגשת שמחה והתלהבות שקיימת רק שאחות מעוכבת סוגרת ווארט.. .
שמחה מרקיע שחקים, צעקות הודו לה', חיבוקים נשיקות, כולם נעמדו בתור לאחל לסבתא מזל טוב , אחד הגיסים רץ למכונה לממכר מזון, וקונה (על אף המחיר המופקע) חבילת עוגיות ושתיה לקיים את מנהג שתיית לחיים כשקורה משהו שמח.

משפחה שניה המנתח יוצא לעדכן אותם, ופתאום המשפחה כולה פורצת בבכי מרטיט, תחושת צער יגון וייאוש עומדים באוויר.

אני שואל אחרי כמה דק' בעדינות את שתי המשפחות, מה הרופא אמר, במשפחה א' אומרים לי ב"ה הילד בן ה8 פצוע קשה, בא תעשה לחיים תשתה משהו...
המשפחה השניה אומרת עזוב לא מתאים לדבר עכשיו אבא שלנו שבר את הרגל ה' ירחם, לשונאים שלנו אנחנו לא מאחלים דבר כזה....

ואוו,
לא ידעתי מה לחשוב,
האם זה איזה עוצמות נפש שיש למשפחה א' והיפוכו במשפחה השניה...??

אחר כך התברר לי הסיפור - משפחה א' הבן עבר תאונה קשה ל"ע, כשהגיעו איתו לבית חולים, הרופא אמר שכל המשפחה יגיעו להיפרד כי אין סיכוי שהוא שורד, גם על החצי אחוז שהוא שורד בדרך כלל המוח נפגע בצורה שהילד ל"ע נשאר מפגר ומוגבל..
המנתח יצא ואמר להם בסוף הניתוח שבחסדי שמים הבן יחיה והמח שלו באורח נדיר לא נפגע כלל, יעבור תקופת אשפוז ארוכה שבה הוא יעבור טיפולים קשים, ועוד תקופה של טיפולי פיזיותרפיה משמעותית, והילד יחזור להיות רגיל, וואו הם קיבלו ילד במתנה, באמת סיבה לשמחה גדולה.

במשפחה השניה האבא היה בשיא כוחו, כל המשפחה עמדה עליו, בלילות הוא עבד כזמר עם הכנסה מכובדת, הדבר מילא אותו שמחה וסיפוק,
הוא אדם מלא אנרגיות שאהב להיות בכל מקום ולעזור לאינספור אנשים.
המנתח יצא ואמר להם, הוא צריך לשכב חצי שנה בעקבות סיבוך ברגל שלו במקום שא"א לשים גבס, אין יותר חתונות בחצי שנה הזאת, אין אבא מלא מרץ שמחזיק את המשפחה כולה, אין את האבא שבזמנו הפנוי הוא העסקן שכולם אוהבים ורץ ממקום למקום לעזור,
וענף הפרנסה נגדע מ 100 ל 0 (אין ביטח לאומי שלא מדווחים...), בהחלט עצוב, בהחלט סיבה לבכות.

ובקצרה - לפני שנה פלוס שהייתי עם חובות מטורפים, וקיבלתי החלטה לצאת לדרך, להוסיף הכנסות ולא לעצור עד שאני מגיע לחופש כלכלי,
אמר לי מישהו את המשל הזה בדיוק, לא משנה מה המצב שלך היום,
משנה מה המגמה שלך, לאן זה הולך, האם היום יותר טוב מאתמול, ומחר יותר מהיום?
האם אתה במגמת הבראה? האם אחרי טיפול קשה אתה תבריא? אתה תהפוך לבריא יותר ממה שהיית לפני?
ולכן אני ממליץ גם לכם לחשוב על המשל המדויק הזה, הקובע הוא לא מצבי הכספי כעת, הקובע זה המגמה, זה השינוי מאתמול,
מי שמצבו מעולה, ופתאום לאט לאט הוא מתחיל לצבור יותר הוצאות מהכנסות, הוא האדם הבריא שצריך לבכות עליו כי הוא הולך לכיוון לא טוב.
מי שמצבו הכספי קשה, אבל הוא עושה שינוי גדול לטובה, והוא מוכן לשלם כל מחיר בשביל השינוי, סיבה לשמחה גדולה, אפשר לעשות אגרויסע לחיים על שם סופו.
[כמובן כמו במשלזה רק עם עוברים טיפול קשה - (וויתורים, מאמץ להכנסות נוספות, להחליט לפעול גם אם קשה, גם אם לא נעים, גם אם מפחיד, להחליט לעשות גם שיש סיכוי להיכשל, ללמוד מכשלונות, ללמוד מהצלחות ועוד ועוד כפי שכל שבוע אני משתף),.
נהנתם? אשמח לשמוע
לפרק א':

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה