בריאות הסרת שיער סוגי מכשירים

• הוסף לסימניות
סופרנו,קנדלה,פלומר כולם לייזר. דיודה רמה אחת פחות אינפרא רמה אחת פחות. בשיער כהה הכל יהיה טוב הבעיה מתחילה בשיער העדין והפלומטי וכאם כבר תרצי את המכשירים החזקים יותר....

אינמוד זה דיודה לא לייזר
רבקיס תודה על התגובות
אינמוד שמעתי המלצות את בטוחה שהוא רמה פחות ?
כי גם בחיפוש בגוגל הוא נשמע מכשיר מצוין

יש למישהיא ניסיון אישי עם המכשיר ?

• הוסף לסימניות
מה שמיוחד בקנדלה שהוא מוריד גם שיער פלומתי ששום מכשיר לא מסוגל להתמודד איתו וכן כל שיער שהוא קצת פחות כהה.
בבני ברק, יש את פייגי גולד, מגיעים אליה מכל הארץ.
היא נחשבת כמומחית בתחום, והיא נותנת פתרונות לכל סוגי השיער במגוון טיפולים (לא לכל איזור מתאים אותו טיפול).
במקום שהלייזר לא יעיל (ויש הרבה מקומות...), היא מבצעת השלמות באפילציה במכשיר הכי טוב המכשיר הקנדי.
יש לה ניסיון ארוך כך שהיא משיגה תוצאות במהירות שיא מה שמוזיל משמעותית את המחיר ומייתר טיפולים ארוכים כמו כל המתחילות.
מספר הטלפון של המזכירות שלה - 0527155105.

• הוסף לסימניות
אני בסוף הלכתי ללאה לב מבני ברק שמשתמשת בסופרנו פלטיניום הלכתי כבר 2 פעמים ואני מאוד מרוצה ,
היא מאוד עדינה ומתחשבת ברגישויות ודקויות של רצון הנשים והבנות
מאוד יסודית עושה טיפול מכל הלב , לא עומדת עם השעון , מפנקת בזמן ואיכות .
המחיר גם הוא יאה לטיפול מסור ואין התחיבות לכל החיים אלא כמות טיפולים מראש ואז משלמים על טיפול נוסף- אבל הבנתי שמעבר לטיפול חיזוק אחד בשנה \ תגבור תקופות הורמונליות לא באמת צריך מידי לבוא שוב

בינתים אני מרוצה , מקווה שימשיך כך.
אעדכן
ניתן לשלוח לי הודעה פרטית באתר ליתר פרוט
היי,
אשמח לשמוע ממך כמה טיפולים כבר עשית והאם יש תוצאות בהתאם?
וכן מה המחירים בערך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה