הסרת שערות מבגדים

• הוסף לסימניות
בעלי תמיד מסתפר לבד, והתוצאה שתמיד נשארים על הבגדים מלא שערות קטנות ומעצבנות שאין לי מושג איך אני אמורה להוציא אותם!! :confused:
ניסיתי לשטוף את זה שעות.. אבל ככל שאני מוציאה, אני מגלה שיש עוד מלא..

יש למישהו פיתרון?!
תודה מראש לכולם!

• הוסף לסימניות
לשים סינר מיוחד כו אצל הספרים, או לפחות חולצה ישנה שתהווה תחליף ומגן.....

• הוסף לסימניות
פאנית אחת אמרה לי: תכניסי למייבש. וזה עזר פלאים.

• הוסף לסימניות
אם זה במוקומות מסוימים (שטח לא גדול כמו בכתפיים) ניתן לעבור עם נייר דבק רחב והוא ידביק עליו את השערות

• הוסף לסימניות
לא לשטוף!
המים "מדביקים" את השערות לחולצה.
מה כן? לנער, לשים מול מאוורר, לשים במייבש (רעיון מעולה), לעבור עם פן, מברשות של ספרים שמעיפות את השערות, וכל דבר שיכול להעיף את השערות הרחק הרחק מהחולצה...
נייר דבק גם יכול לעזור אבל זה מידי הרבה עבודה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
וואי חברים!
עזרתם לי נוראא! כבר חשבתי לזרוק הכל לפח..:)

• הוסף לסימניות
סוף מעשה במחשבה תחילה

גם אצלנו מסתפרים בבית (בעלי ושני בנים)

דבר ראשון, להסתפר עם גופיה ישנה ולא חולצה טובה
דבר שני, שקית ענקית, משהו בסגנון שקית פח או שקיות של שלוחים מהסופר - עושים חור לראש, מהדקים עם אטב כביסה באזור הצוואר שלא יכנסו שערות דרך הפתח, ורק אז מתחילים.
גם תוך כדי התספורת, לשים בצמוד פח או גיגית ולהשתדל שעוד לפני שהשערות נופלות על המסתפר - הן מגיעות ברובן לפח (בד"כ זה קצת נדבק למכונה, ואז נופל, אז מהר להעביר לפח)

מנסיון - כמות די קטנה של שערות מתפזרת, מה שנופל - הרוב על השקית-סינר ואין שום חולצות שעירות לכבס...

• הוסף לסימניות
יש מן דבק כזה שמסיר אבק וסיבים מבגדים (בא בגליל עם מוט) אולי זה יעזור לכם.

• הוסף לסימניות
אצלינו כשמסתפרים...:):)

פורסים מפת נילון של שולחן על הרצפה,
במרכזה שמים כסא עלים יושב המסתפר כשמפת שולחם נוספת מקבלת חור במרכז לראש.
מספרים, כל השערות בד"כ נושרות על הנילון,
בסיום המספתפר קורע בצד את הנילון מניח על המפה הפרוסה, קם מרים את הכסא, מגלגל את המפה כשכל השערות בתוכה, ומשליך לאשפה.

• הוסף לסימניות
מה עם שואב אבק?
היה כתוב פעם ב"פטנט רשום" שמסתפרים כשהשואב פועל ..
לאחר מעשה - העצה של מייבש הכביסה מעולה.

• הוסף לסימניות
וואוואוו איזה עצות מועילותת!!
עדיין לא היה לי זמן לעשות יום כביסה לכל הבגדים האלה (הצטברו כבר הרבה :eek:) בעז"ה מחר..
חחח.. ובאמת מעכשיו נראה לי שנלמד להבא איך להסתפר..
ושוב-תודה רבה לכולם! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה