דרוש מידע הסרת תוכנת חסימה של נתיב שהותקנה על ידי אאוטנט

• הוסף לסימניות
עולה 100 ש"ח
פירמוט של המחשב נראה לי שגם יועיל(צריך לבדוק)
טכנאי מחשב קצת מוכשר יכול גם לעשות את זה אבל מסתמא זה יעלה יותר

• הוסף לסימניות
אני יש לי נתיב ואני חייב להוריד את זה
והם מחייבים כסף להוריד את התוכנה
האם יש מישהו שיכול לעזור לי בענין

• הוסף לסימניות
אני יש לי נתיב ואני חייב להוריד את זה
והם מחייבים כסף להוריד את התוכנה
האם יש מישהו שיכול לעזור לי בענין

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע בנושא?
רוצה להחליף לנטפרי, ולא משיגה את נתיב בשביל להוריד.
לא הגיוני.

• הוסף לסימניות
ניסית לחייג לנתיב??
לי היה נתיב התקשרתי כדי להסיר, אמרו שיחזור אלי נציג, למחרת התקשרתי שוב, ושוב אמרו שיחזור אלי נציג ואכן כעבור כמה שעות חזרו אלי והוריד את התוכנה

כן, זה עולה כמה שקלים ההסרה

• הוסף לסימניות
Nותקן לי תוכנת הסינון שלהם בעבודה ועכשיו לא עובד לי האינטרנט. זה קורה לי מדי פעם טאז עוזר רק ריסטרט. עכשיו גם ריסטרט לא עוזר והם עדיין לא עונים טלפונית ואני חיייבת לעבוד!!!! בבקשה עזרה איך אני יכולה לבטל את זה עד 9... אצטרך להשלים הרבה שעות אני כבר שעה על זה..!! בבקשה עזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה